Måndag 24 Jan
Stockholm

Hon ammar sin man varje dag: "Han kallar mig mamma"

1 av 2
2 av 2

Men nu menar kvinnan att mannen börjar bli elak mot henne, och nu vill hon veta hur han kan få henne att sluta.

Kommentera (102)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det här med förhållanden är minsann inte alltid lätt. Men hur gör man när ens partner hela tiden vill göra något som man känner sig oerhört obekväm med?

Deidre Sanders, som svarar på relationsfrågor från The Suns läsare fick nyligen ett brev från en oroad kvinna.

”Jag har ammat min man i nästan två år. Jag kan inte fortsätta så här”, berättar kvinnan, som menar att allting började när paret, som är i 30-årsåldern, fick barn för två år sedan. Hon menar att det gått så långt att hennes man nu är elak mot henne.

”Han kallar mig mamma och det känns så fel. När jag säger åt honom att sluta börjar han gråta. Han skadar mina bröstvårtor så mycket att jag tvingats sluta amma min dotter”, skriver kvinnan till Deidre Sanders.

”Han kanske inte fick så mycket uppmärksamhet från sin mamma när han var liten, men det är ingen ursäkt för att han ska göra dig illa. Var tydlig med att det här måste få ett slut”, skriver relationsexperten Deidre Sanders i sitt svar i The Sun.

För inte så länge sedan blev det stor debatt om vuxenamning, när 36-åriga Jennifer gick ut med att hon tagit tjänstledigt för att kunna amma sin pojkvän varje dag. Läs om det här.

Vill du ha mer amning i din relation?
Tack för din röst!
Kommentera (102)
Kopiera länk
Dela