Tisdag 19 Okt
Stockholm

​Hade sex mitt under konsert – nu berättar de om heta festivalminnet

1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Sommar, sol, och sex bland folk? Det här paret tog det hela vägen när de gick på festival.

Kommentera (95)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Att gå på konsert är ju en riktigt njutningsfylld upplevelse för många festivalbesökare. Men ett ungt par bestämde sig för njuta av annat när de besökte Roskilde förra året.

Det var mitt under Pharrells konsert som det unga paret plötsligt helt enkelt började ha sex med varandra. Bilderna spreds och blev en stor snackis, och nu har de som fick uppleva görandet på nära håll uttalat sig om händelsen.

– Plötsligt börjar folk titta på något som händer bakom, och när jag vänder mig om ser jag att ett par håller på att ha sex. Visst verkade de ganska fulla, men hur kan man vara så full att man vill ha sex bland folk, säger 22-åriga Emil Sennahøj till danska MetroXpress.

Hans flickvän Sara Nordal bestämde sig för att ta en bild.

– Jag tyckte faktiskt att det var motbjudande, säger Sara, som visade bilden för kvinnan som bara skrattade åt det hela.

– Ja det var över gränsen. Det finns ju barn som gillar Pharrells musik. Jag har inget emot offentligt sex, men det där var över gränsen, säger Emil tilll MetroXpress.

Men Roskildefestivalen själva verkligen inte tycka det är något stort problem.

”Roskilde är en mycket kärleksfull plats, och det är inte helt självklart att man alltid kan ta hänsyn till omgivningen”, skriver arrangören i ett mejl till MetroXpress.

Sex på konstiga platser är inget ovanligt. Men hur många svenskar har sex på offentliga toaletter? Det får du reda på här!


Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

Har du haft sex på offentlig plats?
Tack för din röst!
Kommentera (95)
Kopiera länk
Dela