​Hade sex mitt under konsert – nu berättar de om heta festivalminnet

Sommar, sol, och sex bland folk? Det här paret tog det hela vägen när de gick på festival.


Att gå på konsert är ju en riktigt njutningsfylld upplevelse för många festivalbesökare. Men ett ungt par bestämde sig för njuta av annat när de besökte Roskilde förra året.

Det var mitt under Pharrells konsert som det unga paret plötsligt helt enkelt började ha sex med varandra. Bilderna spreds och blev en stor snackis, och nu har de som fick uppleva görandet på nära håll uttalat sig om händelsen.

– Plötsligt börjar folk titta på något som händer bakom, och när jag vänder mig om ser jag att ett par håller på att ha sex. Visst verkade de ganska fulla, men hur kan man vara så full att man vill ha sex bland folk, säger 22-åriga Emil Sennahøj till danska MetroXpress.

Hans flickvän Sara Nordal bestämde sig för att ta en bild.

– Jag tyckte faktiskt att det var motbjudande, säger Sara, som visade bilden för kvinnan som bara skrattade åt det hela.

– Ja det var över gränsen. Det finns ju barn som gillar Pharrells musik. Jag har inget emot offentligt sex, men det där var över gränsen, säger Emil tilll MetroXpress.

Men Roskildefestivalen själva verkligen inte tycka det är något stort problem.

”Roskilde är en mycket kärleksfull plats, och det är inte helt självklart att man alltid kan ta hänsyn till omgivningen”, skriver arrangören i ett mejl till MetroXpress.

Sex på konstiga platser är inget ovanligt. Men hur många svenskar har sex på offentliga toaletter? Det får du reda på här!


Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du haft sex på offentlig plats?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Misstänkt grovt brott i Södertälje

Systembolagets strul berodde på hackerattack från Nordkorea

2 timmar sedan
Det var hackare i Nordkorea som slog till mot Systembolagets logistik i Sverige i måndags. Genom att ta stora delar av logistikbolaget Skanlogs data gisslan i en så kallad ransomware-attack lyckades hackarna slå ut tre stora lagerlokaler i Stockholm och Eskilstuna. Det rapporterar Dagens Industri på tisdagskvällen.

Tesla levde inte upp till förväntningarna

3 timmar sedan
Tesla levde inte upp till marknadens förväntningar under det första kvartalet. Omsättningen sjönk med 9 procent jämfört med samma period förra året.

Teknikjättarna ledde uppgång på Wall Street

3 timmar sedan
De sju teknikjättarna ledde uppgången på USA-börserna på tisdagen. Svenska Spotify rusade efter en stark delårsrapport.

Tjäna 33 000 kronor i månaden bara på fonder – så gör du

3 timmar sedan
Det kommer ta ett tag, men när du väl sparat tillräckligt mycket pengar kommer du faktiskt kunna bli det som kallas för ekonomiskt oberoende. Knepet är inte några snabba cash. Istället handlar det om långsiktigt, tålmodigt sparande i indexfonder fram till pensionen. Så här går det till och så här lång tid tar det, enligt experten.

Lång väntan på bostad – kommun får miljonbot

3 timmar sedan
En kvinna i behov av särskild bostad enligt LSS fick vänta nästan två år innan hon fick ett boende. Det berodde enligt Luleå kommun på platsbrist, något förvaltningsrätten inte ser som en acceptabel orsak.