Tandläkaren glömde en grej i Matthews mun – 6 år senare händer det här

Du vill gärna tro att läkare och tandläkare har koll på läget. Men den här gången gick det mesta fel.


Att tvingas ha tandställning är något de flesta inte vill. Matrester fastnar, det skaver inne i munnen och det är väldigt svårt att hålla rent.

När Matthew Watts var 18 år fick han en tandställning i överkäken. Tandläkaren satte dit ställningen i plast och fixerade den med ett speciallim. Sen flyttade Matthew från Wales för att gå i skolan på Hawaii.

Samtidigt mer eller mindre glömde Matthew bort tandställningen. På Hawaii träffade han sin nuvarande pojkvän och det var då sanningen kom fram, tandställningen skulle ju såklart tas ut med jämna mellanrum och rengöras. Något som Matthew inte hade en aning om, tandläkaren glömde berätta den lilla detaljen innan resan till Hawaii.

I klippet kan du se hur Matthew lirkar loss sin numera rätt skitiga tandställning efter 6 år och när han får se hur hans tänder ser ut på riktigt vet han inte vad han ska tro!

Annars ska man lita på läkarna och inte gör som den här kvinnan, beställa en salva som sägs bota cancer. Det slutade med stora svarta bölder i hela ansiktet.

Vill du blir mer upplyst och få reda på nyheterna först av alla? Ladda ner Nyheter24 app!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!