Här leker björnmamman med sina två ungar i sjön

Badgästerna fick sig en chock när de såg vilka de delade stranden med.


Badgästerna vid sjön Tahoe i Kalifornien fick sig en chock när de såg vilka djur som bestämde sig för att ta en simtur. Det var nämligen en björnmamma och hennes två ungar.

Badgästerna filmade och tittade på björnarna, men på ett tryggt avstånd. Björnungarna leker i vattnet och stänker vatten på varandra.

Men snart är det dags att gå upp ur vattnet igen. Björnarna är på väg tillbaka in i skogen, men innan de går in så passar de på att titta igenom strandbesökarnas matsäckar och får med sig en munsbit. Se hela händelsen i spelaren ovan.

Kolla också in klippet på björnen som jagar och fäller en älg i Sverige.

Vill du se fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

C: KU-anmäler Kristersson och Pourmokhtari

Bjuder in alla partiledare om hot mot EU-val

Statsminister Ulf Kristersson (M) bjuder in alla partiledare till ett möte med det Nationella säkerhetsrådet för att informera om risken för otillbörlig påverkan inför EU-valet i juni.

Miljöpartiet KU-anmäler Bohlin

Miljöpartiet KU-anmäler ministern för civilt försvar Carl-Oskar Bohlin (M). Detta efter hans agerande i samband med att en anställd avskedades från Energimyndigheten.

Storm slår hårt mot Ukrainas sköra elsystem

Tiotusentals människor är utan ström i Ukraina sedan starka stormvindar och skyfall lett till ytterligare skador på landets energiinfrastruktur.

Samband mellan sprängningar utreds – kvinna dog

Åklagare ser samband mellan den dödliga explosionen i Storvreta och sprängningar i Hässelby respektive Linköping i september. Ärendena utreds nu ihop.

10 yrken där du får jobb direkt – och lön på upp till 35 000 i månaden

Det är lågkonjuktur, men det betyder inte att det är nattsvart på arbetsmarknaden för det. Nyheter24 listar tio yrken där möjligheterna till jobb är stor.