Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här kastar frun ilsket ut nakna älskarinnan från lägenheten

- 10/08/2016, 15:02

Frun kom hem tidigt och hittade sin man när han hade sex med en annan kvinna.

De här dramatiska scenerna utspelar sig i Bangkok. Frun kom hem lite tidigare än väntat till parets lägenhet och hittade sin man i säng med en annan kvinna.

Frun blev riktigt arg och när hon börjar filma står hon först och skäller ut sin man, sedan vänder hon kameran och man kan se hur en kvinna går runt i lägenheten iklädd en filt.

Hon pekar på kvinnan och säger åt henne att ta av sig, sedan slänger hon ut den nakna kvinnan i trapphuset. Kvinnan gråter hejdlöst och ska enligt Daily Mail säga "mina föräldrar behandlade mig inte ens så såhär" och "du behöver inte göra så här mot mig".

Exakt vad som hände innan frun började filma är oklart, men älskarinnan har efter händelsen polisanmält sättet hon blev behandlad på och att frun spridit videon. Att frun ska ha spridit videon förnekar hon och säger att hon endast skickat den till en vän, skriver Daily Mail.

Läs också om madrassen som skickar ett varnings-sms om din partner är otrogen.

Vill du se fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!