Fredag 17 Sep
Stockholm

På den här takbaren får du inte komma in – om du inte är naken

1 av 6
2 av 6
3 av 6
4 av 6
5 av 6
6 av 6

Brukar du ha svårt att välja vad du ska ha på dig för kläder när du ska gå ut och ta en drink? På den här baren finns inte det bekymret.

Kommentera (5)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Alla gillar väl en takbar. Goda drinkar, svalkande vind och vacker utsikt över stan. Men en takbar i centrala London går längre än så.

Där är nämligen alla spritt språngande nakna.

Nakenbar LondonBildkälla: Youtube

Enligt sajten The Rooftop Guide ska det vara den första i sitt slag.

– Det här är väldigt ovanligt och roligt. Detta är den första nakna takbaren i världen. Vi har jobbat med rooftops under en väldigt lång tid och detta är nog bland det ovanligaste vi stött på, säger Hans Ebenman, som testar takbarer runt om i världen för The Rooftop Guide.

Nakenbar LondonBildkälla: Youtube

– Många ställen kör ju afterbeach på sina terrasser, men där gäller ju badkläder på, detta är något helt annat, säger han.

Nakenbar LondonBildkälla: Youtube

I en film på Youtube kan man se hur både gäster och personal hänger runt på takbaren – spritt språngande nakna. Samtidigt tornar kända London-byggnader upp sig i bakgrunden.

Nakenbar LondonBildkälla: Youtube

För att besöka baren krävs att man är 18 år och anmäler sig i förväg. Men det kan blir svårt ändå. Nakenbaren är nämligen bara öppen för inbjudna eftersom den är skapad för att marknadsföra streamingbolag NOW TV.

Hans Ebenman skulle gärna besöka baren om det inte vore för att hans schema redan var fullbokat med besök till takbarer i andra länder.

– Jag och min kollega Rikard hade gärna besökt den. Men det kan ju vara lite "risky" för oss killar om vädret är kallt, skämtar han för Aftonbladet.

Gillar du takbarer?
Tack för din röst!
Kommentera (5)
Kopiera länk
Dela