Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Karolina, 42, vill vara en häst: "Många andra vågar inte komma ut"

- 15/09/2016, 12:15

Karolina tycker hennes personlighet som häst är mycket roligare än sin egen. Nu hoppas hon att fler ska våga leva ut sitt häst-jag.

I kvällens Outsiders klockan 21:00 på Kanal 5 får vi träffa några människor som valt att leva sina liv på ett ovanligt sätt.

Hon är van vid att människor tittar. När 42-åringa Karolina från Stockholm klär om till häst byter hon också namn, då blir hon arabmärren Aleia och förvandlingen sitter i mer än kläderna.

– Aleia skiljer sig från mitt vanliga jag genom att hon alltid är glad, sprallig och nyfiken, säger Karolina i Outsiders.

Just den här dagen ska Karolina, hennes kompis Mita och "Den svarta hingsten" gallopera ner för Drottningatan mitt i Stockholm. Bakom dem rullar en sulky med Karolinas man. "Den svarta hingsten" och Karolina träffades i Tyskland och brukar resa ihop.

Se mer i Outsiders på Kanal 5 klockan 21:00.

Nyheter24 har tidigare berättat om Mathias som blir upphetsad av naturen, han får orgasm av att sitta på en sten. Även han var med i Outsiders.