Karolina, 42, vill vara en häst: "Många andra vågar inte komma ut"

Karolina tycker hennes personlighet som häst är mycket roligare än sin egen. Nu hoppas hon att fler ska våga leva ut sitt häst-jag.


I kvällens Outsiders klockan 21:00 på Kanal 5 får vi träffa några människor som valt att leva sina liv på ett ovanligt sätt.

Hon är van vid att människor tittar. När 42-åringa Karolina från Stockholm klär om till häst byter hon också namn, då blir hon arabmärren Aleia och förvandlingen sitter i mer än kläderna.

– Aleia skiljer sig från mitt vanliga jag genom att hon alltid är glad, sprallig och nyfiken, säger Karolina i Outsiders.

Just den här dagen ska Karolina, hennes kompis Mita och "Den svarta hingsten" gallopera ner för Drottningatan mitt i Stockholm. Bakom dem rullar en sulky med Karolinas man. "Den svarta hingsten" och Karolina träffades i Tyskland och brukar resa ihop.

Se mer i Outsiders på Kanal 5 klockan 21:00.

Nyheter24 har tidigare berättat om Mathias som blir upphetsad av naturen, han får orgasm av att sitta på en sten. Även han var med i Outsiders.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polisen rapporterar om trafikolycka, Katrineholm

Techjätten vill inte släppa nya AI-tekniken fri

Microsoft har skapat ett nytt AI-verktyg. Men techjätten vill inte släppa verktyget fritt för alla.

Två gripna på Arlanda – hade 270 000 kronor

Två män i 20- respektive 30-årsåldern har under lördagsförmiddagen gripits på Arlanda misstänkta för grovt penningtvättsbrott.

Ny abortlag kan få stöd i Norge

1 timme sedan
Det har varit osäkert om regeringens förslag till ändring i abortlagstiftningen i Norge kommer att få majoritet i stortinget. Men det krävs bara fem röster – och nu meddelar fem representanter från Fremskrittspartiet att de kommer att rösta för, skriver NRK.

Insekter invaderar – vissa blir sexgalna zombier

1 timme sedan
Miljarder insekter kommer snart att krypa upp ur underjorden i ett skräckfilmsliknande "svärmageddon". Vissa får en svampsjukdom som förvandlar dem till sexgalna zombieliknande varelser, enligt experter.

Butiker öppnar efter presidentlöfte i Uganda

1 timme sedan
Affärer i stora delar av Uganda öppnade på lördagen efter att ha varit stängda i fyra dagar i protest mot nya momslagar.