17 bilder från Sveriges coolaste monstervilla

Drygt 2,3 miljoner kronor kostade den här supervillan i Kalmar och vi kan inte se oss mätta på bilderna.


När den här mycket speciella villan i Kalmar kom ut på Hemnet kraschade sajten, över 60 000 personer visade intresse för monstervillan.

När den till slut såldes blev det dyrare än utropspriset 2 375 000, exakt hur mycket har säljaren valt att hålla hemligt.

Det blev en vanlig barnfamilj som köpte villa, tyvärr utan den spektakulära inredningen. Men bilderna från mäklarfirman Pontuz Löfgren AB finns ju kvar och det är ju helt okej att drömma vidare, för vem vill inte bo så här!

Att just bygga om hemma kan vara svårt, fråga Arga snickaren. När han åkte hem till Jimmy var han inte riktigt beredd på vad som skulle hända.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fler tror på stigande bopriser

Bombplan har kraschat i Ryssland

Ett strategiskt bombflygplan har störtat i Stavropol-regionen i södra Ryssland, uppger det ryska försvarsdepartementet för den statskontrollerade nyhetsbyrån Interfax.

Ny DNA-metod kan identifiera brottsoffer

En ny DNA-metod kan få fram betydligt mer information jämfört med tidigare metoder.

Oljepris upp på attackrapporter

1 timme sedan
Oljepriset steg inledningsvis med över 4 procent efter uppgifterna om att Israel har attackerat mål i Iran. I Singapore noterades ett fat råolja, Brent, till över 90 dollar till en början men sjönk sedan tillbaka neråt 89 dollar.

Här är hoten mot lägre ränta

1 timme sedan
Inflationen i Sverige är på väg ned och frågan tycks nu bara vara hur många räntesänkningar det blir i år. Men de kommande åren finns orosmoln som kan driva upp inflationen igen.

Kraftigt ned i Japan

2 timmar sedan
Det var i huvudsak nedåt, rejält i Japan, för ledande börsindex i Asien i fredagens förmiddagshandel.