Söndag 9 Maj
Stockholm

Kan det här vara sant? Klänningen som byter färg med ett knapptryck

En otrolig klänning som verkar byta färg bara du trycker på en knapp. Eller är det kanske för bra för att vara sant?

Kommentera (4)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Alla minns såklart hur vi bråkade om den där klänningen som antingen var blå eller vit häromåret. Till och med Zara Larsson la sig i bråket. (klänningen var blå…eller?)

Sen gick internet bananas igen över en bild på ett par ben. Nyheter24 skrev om hur vissa såg ett par ben med färg på och andra såg ett par ben med plastbyxor på eller ett par oljiga ben. Ingen verkade veta riktigt säkert.

Nu är det dags igen! Den här gången är det en video från kläddesignern Showpo som fått det att koka på internet. Videon sägs visa företags senaste uppfinning, en klänning som byter färg från vitt till rosa till blått till lila!

Det ser ut som alla våra böner är hörda, kläder som byter färg när man trycker på knapp!

Fast frågan är om det här är sant?

Företagets VD Jane Lu säger att det här här ”next level” inom kläddesign och en talesperson för företag säger till sajten Finder att Jane alltid ligger steget före när det kommer till kläddesign.

När klippet delades på Showpos Youtube blev många kritiska direkt. En person skriver ”jag äger två två företag som sysslar med klädteknologi och vi är inte där än” med hänvisning till att det hela är fake. Showpo är inte ett litet företag, de säljer kläder i mer än 45 länder och deras onlineshop säljer kläder för mer än 90 miljoner kronor varje år.

Fake eller inte, vi kan inte vänta tills kläder som byter färg kommer ut i butikerna!

Är det här sant eller är det fake?
Tack för din röst!
Kommentera (4)
Kopiera länk
Dela