Nu kommer det sexrobotar med ”riktiga” könsorgan – men de blir inte billiga

Redan under 2017 kommer vi se sexrobotar som har superrealistiska kroppar.


Många sitter förmodligen och funderar på det här med framtiden och sexrobotar. Ja, det är bara att erkänna, du gör det också! Nyheter24 har tidigare berättat om sexroboten som ska hjälpa till att behandla pedofiler och om roboten som till och med kan snacka fotboll med dig efter sexet.

Nu kommer det några konkreta svar på hur de avancerade sexleksakerna kommer utvecklas i framtiden.

Det är vd:n Matt McMullen på företaget Abyss Creations, som tillverkar de kända sexdockorna RealDoll, skriver i en tråd på Reddit om vad han tror kommer hända med sexdockorna i framtiden.

Bland annat skriver han att dockorna kommer bli väldigt mer realistiska och ha funktioner som vi inte sett tidigare. En sak McMullen nämner är inbyggd värme så sexroboten känns mer som en människa, både på insidan och på utsidan. Detta tillsammans med ”fullt fungerade könsorgan” kommer ge användare en väldigt verklighetstrogen upplevelse.

Men de här sexrobotarna blir inte billiga, upp mot 110 000 kronor kommer en robot att kosta.

McMullen skriver också att han hoppas att människor utvecklar riktiga känslor för framtidens sexrobotar. Att köparen ska älska sin robot.

– Några tycker säkert det här låter läskigt, men när vi kan tillverka sexuellt responsiva robotar kommer det få enorma konsekvenser. Vi har redan sett snabba förändringar i mänskliga relationer tack vare mobiler, internet och sociala medier, fortsätter Matt McMullen.

Under tiden kan du ju öva på dina sexskills med hjälp av en bra bok. Kolla upp bästa priset på "Kama Sutra: En Guide Till Bättre Sex" på Prisjakt.

Detta är en redaktionell artikel, med länkar via vår partner Prisjakt.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vill du ha sex med en robot?
Tack för din röst!