Filmar och avslöjar frus otrohet med en drönare – bryter ihop totalt

”18 års äktenskap i papperskorgen!” Den äkta mannen bryter ihop när han tittar på klippet.


En övergiven äkta man säger sig ha avslöjat sn frus otrohet genom att spionera på henne med en drönare högt uppe i luften.

Nyheter24 har tidigare berättat om flickvännen och älskarinnan om hängde ut pojkvännen live på Facebook när de fick reda på att han hade en relation med dem båda. I en annan video som ni kanske minns så hämnas en tjej på sin otrogna pojkvän med att ge honom en elstöt i pungen.

Otrohet upprör och det med rätta. Den här gången är det en man i USA, det är oklart exakt var det här utspelar sig, som misstänker att hans fru är otrogen. Han skuggar henne genom att filma med en drönare.

I videon ser man hur kvinnan, som ska vara mannens fru sedan 18 år, går in i en annan persons bil. När den äkta mannen lagt ut klippet på Youtube har han samtidigt kommenterat vad som sker på bilderna.

Mannen bryter ihop och skriker ”Titta noga, där försvinner 18 år rakt ner i papperskorgen”. Man kan också höra hur han slår sönder något.

Klippet kom upp på ett nystartat Youtube-konto och när det delades på Reddit påpekade flera användare att det kan vara fejk. Då kommenterade andra med de vet vem mannen är (han har själv valt att vara anonym i klippet) och att han i tidigare klipp haft med sin fru. Det skulle tyda på att videon är ”sannolik”.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här är hoten mot lägre ränta

Kraftigt ned i Japan

Det var i huvudsak nedåt, rejält i Japan, för ledande börsindex i Asien i fredagens förmiddagshandel.

Man dömd till sju års fängelse för barnvåldtäkt

En man från en kommun norr om Stockholm har av Norrtälje tingsrätt dömts till sju och ett halvt års fängelse för bland annat grov våldtäkt mot barn och barnpornografibrott.

Uppgifter: Israel ska ha attackerat mål i Iran

1 timme sedan
Projektiler från Israel ska ha träffat mål i Iran, uppger flera amerikanska medier med hänvisning till källor. Angreppets omfattning framgår inte.

Nu börjar världshistoriens största val

1 timme sedan
En tiondel av mänskligheten kan delta när världens största val nu inleds. Men frågan är vilka möjligheter indierna har vid urnorna. Det ses som givet att premiärminister Narendra Modi behåller makten. Människor är benägna att rösta bort demokrati om de får säkerhet i utbyte. Och det är så de uppfattar honom, säger Indienexperten Sten Widmalm.

Bank nekade gravid provanställning

1 timme sedan
En kvinna som sökte anställning i kundtjänsten till en bank nekades provanställning på grund av graviditet.