Lördag 25 Sep
Stockholm

Filmar och avslöjar frus otrohet med en drönare – bryter ihop totalt

”18 års äktenskap i papperskorgen!” Den äkta mannen bryter ihop när han tittar på klippet.

Kommentera (17)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

En övergiven äkta man säger sig ha avslöjat sn frus otrohet genom att spionera på henne med en drönare högt uppe i luften.

Nyheter24 har tidigare berättat om flickvännen och älskarinnan om hängde ut pojkvännen live på Facebook när de fick reda på att han hade en relation med dem båda. I en annan video som ni kanske minns så hämnas en tjej på sin otrogna pojkvän med att ge honom en elstöt i pungen.

Otrohet upprör och det med rätta. Den här gången är det en man i USA, det är oklart exakt var det här utspelar sig, som misstänker att hans fru är otrogen. Han skuggar henne genom att filma med en drönare.

I videon ser man hur kvinnan, som ska vara mannens fru sedan 18 år, går in i en annan persons bil. När den äkta mannen lagt ut klippet på Youtube har han samtidigt kommenterat vad som sker på bilderna.

Mannen bryter ihop och skriker ”Titta noga, där försvinner 18 år rakt ner i papperskorgen”. Man kan också höra hur han slår sönder något.

Klippet kom upp på ett nystartat Youtube-konto och när det delades på Reddit påpekade flera användare att det kan vara fejk. Då kommenterade andra med de vet vem mannen är (han har själv valt att vara anonym i klippet) och att han i tidigare klipp haft med sin fru. Det skulle tyda på att videon är ”sannolik”.

Kommentera (17)
Kopiera länk
Dela