Fredag 16 Apr
Stockholm

Annelie födde trillingar – fick reda på att en av sönerna skulle dö

Efter bara två dygn fick nyblivna mamman Annelie det fasansfulla beskedet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Annelie, som bor i Kungsbacka, gladde sig åt att hon skulle bli mamma till tre pojkar. Hon skulle bli trillingmamma.

Förlossningen gick bra och den nyblivna mamman kramade sina tre söner i sjukhussängen. Under perioder låg de små barnen i kuvöser för att få hjälp med andningen. Men Annelie var glad, allt hade ju gått bra.

Glädjen förbyttes snabbt till sorg när läkarna gav det hemska beskedet att ett av barnen, Simon, inte skulle överleva. Läkarna gick så långt att de ville rulla iväg kuvösen där Simon låg och helt enkelt stänga av respiratorn som höll honom vid liv.

Men mamma Annelie gav sig inte, Simon skulle leva.

Nu lever mamman med tre söner, Simon överlevde mot alla odds men lever med flera komplikationer efter den hjärnblödning han drabbades av som nyfödd. Annelie har ensam vårdnad om barnen och det gör att hon inte kan fixa till deras gemensamma hem som står och förfaller.

I kvällens Sofias änglar klockan 20:00 på Kanal 5 rycker programledaren Sofia Wirstam med hantverkare ut och hjälper familjen. Ryktet om att familjen behöver hjälp når fotbollslaget IFK Göteborg som så klart ställer upp.

Sofia har tidigare hjälp andra familjer i nöd, vi minns alla historien om hur Erikas liv förändrades drastiskt när hennes man dog på flygplanet på väg hem från semestern i Thailand.

Kommentera
Kopiera länk
Dela