Här hotar dumpade mannen med att hoppa: ”Michelle, jag älskar dig!”

Dramatiska scener när en man plötsligt klättrar över staketet i gallerian.


Att bli dumpad är riktigt jobbigt. För Nyheter24 har Ex on the beach-deltagaren Oliva Ring Hedlund avslöjat att hon en gång blev dumpad på Facebook. Inte ok.

Om den brittiska turisten i ett köpcentrum i Pattaya, Thailand, blev dumpad eller vad som egentligen hänt vet vi inte med säkerhet. Mannen på klippet var hur som helst rejält uppriven när han klättrade över staketet 10 meter upp i luften.

I videon kan man höra hur mannen gråter och skriker ”Michelle, jag älskar dig!”, så vi kan gissa oss till att det är något som hänt i deras gemensamma relation.

Flera personer försökte tala mannen tillrätta och be honom klättra tillbaka över staketet. Alla insåg att om han skulle falla så fanns det en risk att han skulle skadas allvarlig och att han faktiskt kunde dö

Till slut lyssnar mannen och klättrar tillbaka till säker mark. Flera personer hjälper honom och man kan se hur de stöttar mannen. Vi får hoppas att mannen och Michelle lyckades reda ut sin trassliga relation.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Vinnaren av Drömvinsten på 101 miljoner är hittad – det ska han göra för pengarna

Lugnt på USA-börsen trots bankchefens uttalande

Indexrörelserna på börsen i New York svängde kring nollan på tisdagen sedan Jerome Powell, chef för USA:s centralbank Federal Reserve, återigen varnat för att räntorna kan behöva hållas kvar på en högre nivå under en längre period.

Powell: Räntesänkningar dröjer i USA

Det blir mer och mer osannolikt med en sänkning av den amerikanska styrräntan inom den närmaste tiden, enligt USA:s centralbankschef Jerome Powell.

Växjö: Polisen rapporterar om trafikolycka

"Lastbil med släp i diket, Norra Åreda", skriver polisen på sin hemsida.

Rullstolsburen person dog – föll ner i pool på servicehus

1 timme sedan
En rullstolsburen person föll ner i en pool på ett serviceboende i Västerås på julafton i fjol och avled ett par dagar senare. Nu har kommunen Lex Sarah-anmält händelsen.

Örebro: Polisen rapporterar om brand

1 timme sedan
"Ett tågset brinner på CV-området i Örebro-", skriver polisen på sin hemsida.