Här hoppar han framför tunnelbanan – och gör en volt!

Det här ska du inte testa. Det är helt livsfarligt.


I tunnelbanan kan det mesta hända. Bland annat kan du skadas i spärrarna. Nyheter24 berättade redan i början av september att det har skadats fler personer i år än hela förra året. Läs om de skrämmande siffrorna från SL här.

Tunnelbanan är också en plats för killar som vill göra tuffa grejer. Som killarna i klippet du ser här ovan. En håller i kameran, inte så tufft kanske, en annan hoppar rakt över spåret och gör en volt!

Det ser tufft ut och något du vill testa, men gör inte det är du snäll. Det här är helt livsfarligt.

Klippet ska vara inspelat i Moskvas tunnelbana men det spelar ingen roll, det här ska du inte testa.

En annan rolig grej som kan hända i tunnelbanan är att du hittar en bok som Harry Potter-skådisen Emma Watson gömt. Japp, det hände faktiskt i London, läs mer om det här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Pojke död – gick genom isen i Borlänge

Huawei dubblerade sin vinst

Den kinesiska telekomjätten Huawei Technologies rapporterar att bolagets vinst mer än dubblerades förra året. Nettovinsten blev 2023 87 miljarder yuan, vilket motsvarar 12 miljarder dollar. Intäkterna ökade med tio procent.

Olycksfartygets kraft som en raketuppskjutning

Containerfartyget som orsakade brokollapsen i Baltimore närmade sig långsamt bron, visar filmklipp som har spritts på nätet. Men själva kraften vid kollisionen uppskattas ha motsvarat en raketuppskjutning.

Två tåg i krock: "Arbetsplatsolycka"

Två tåg har krockat i Upplands Bro, enligt TV4. En lokförare ska vara skadad.

Attacker mot flera kraftverk i Ukraina

Ryssland har anfallit Ukraina med en ovanligt stor mängd robotar och attackdrönare under natten till fredag.

Så begränsar du köp i barnens spelappar i påsk

I många av barnens populära spelappar kan man köpa saker i spelen. Till påsk är det också flera av dem som har tidsbegränsade erbjudanden. Det balanserar på gränsen till vad som är lagligt, enligt Sveriges konsumenter.