Husse Ryan ska dö – då gör hunden det här fina på sjuhuset

Över 8 miljoner har sett hunden Mollis sista möte med husse och vi förstår varför.


Att hunden är människans bäste vän har bevisats flera gånger. Nyheter24 har till exempel berättat om hunden som skyddade husse mot en knivattack.

Den här historien är både fin och ändlöst sorglig.

I oktober åkte Ryan Jessen från Kalifornien in till sjukhuset med vad han trodde var svår migrän. Det visade sig vara något mycket värre.

Det visade sig att Ryan fått en hjärnblödning och föll snabbt i koma. Han vaknade aldrig igen och hölls bara vid liv av sjukhusets maskiner.

Den 30 november samlades hans nära och kära för att ta farväl på sjuhuset.

Det var då som personalen på sjuhuset gjorde något riktigt fint, för trots att det är förbjudet att ta med sig hundar in på sjuhuset så lät de Ryans älskade hund Mollie följa med in och ta ett sista farväl av husse.

Mötet filmades av Ryans syster Michelle Jessen som senare delade det på Facebook.

Videon har nu setts av över åtta miljoner och delats 80 0000 gånger. Tiotusentals har skickat hälsningar och familjen är helt överväldigad av all kärlek de fått.

Historien kunde varit slut där men efter att sjuhuset stängde av maskinerna som höll Ryan vid liv så donerades hans hjärta till en 17-åring. Så för familjen är det som det finaste av Ryan lever vidare.

På tal om hundar och människor, vi minns alla Greig som räddade sin hund från en känguru genom att ge det vilda djuret en smocka. Se det otroliga klippet här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!