Rumskamratens äckliga vana fångades på film: "Har en grej för tandborstar"

Paret trodde att rumskamraten använde deras privata badrum, vad han gjorde där inne vad äckligare än de kunnat ana.


Ett par som bor på Nya Zeeland har en inneboende i deras hus, och allt var frid och fröjd tills de började märka att saker flyttades i deras privata badrum medan de inte var hemma.

De ville inte konfrontera rumskamraten utan bevis så de satte upp en dold kamera i badrummet för att få klarhet i om det faktiskt var så att rumskamraten gick in där, skriver Mirror.

Men det de fick se på inspelningen var mer äckligt än de någonsin kunnat föreställa sig, det visade sig nämligen att paret behövde åka och köpa nya tandborstar så fort de fick se vad rumskamraten gjorde.

Se vad som hände i klippet ovan.

Läs också om klippet som chockat världen, det visar ur kvinnan häller kiss i drinken. Se också tjuven som fångades på övervakningskameran när han stirrade på det sovande paret i 15 minuter.

Vill du se fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ny skyddsjakt på skånsk varg

Skildring av sorg över dödat barn vinner pris

Mohammed Salem hade precis välkomnat sitt eget barn till jorden när han såg en gråtande kvinna begrava sitt ansikte i en liten lakaninsvept kropp.

Italien tillåter aktivister på abortkliniker

Ett regeringsförslag som gör det möjligt för abortmotståndare att komma in på abortkliniker har röstats igenom i det italienska parlamentet. "Ett steg bakåt", enligt oppositionen.

Centralbanken: Något ljusare för tysk ekonomi

Den tyska centralbanken Bundesbank skriver i sin månadsrapport att den tyska ekonomin – Europas största – troligtvis växte lite under årets första månader, bland annat tack vare ökad export.

Expert: Münchhausen by proxy är barnmisshandel

1 timme sedan
Föräldrar som svälter, medicinerar eller gör sina barn sjuka på annat sätt – medvetet. Flera fall av så kallad Münchhausen by proxy har uppmärksammats på senare tid. Det kan vara svårt att upptäcka, säger experten Björn Lundin.

Norrköping: Polisen rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Påkörd person i Norrköping", skriver polisen på sin hemsida.