Här krossar de en bil värd 2,5 miljoner – råkade ha fel nummerplåtar

Känsliga tittare varnas. Det här är helt galet.


Människor älskar dyra bilar. I London finns till och med ett Instagram-konto fyllt med rika människor med riktigt dyra bilar. Kolla in de sjuka bilderna här.

En som verkligen gillar dyra bilar är en kille som går under namnet Mr Lin i Taiwan. Normalt jobbar han som pilot men på fritiden gillar han att åka runt i sin specialbyggda Lamborghini Murciélago.

2013 hade Mr Lin precis köpt sin drömbil och glad runt på gatorna med den svarta supersportbilen. Eftersom bilen kostat 2,5 miljoner väckte den såklart uppmärksamhet.

Även polisen uppmärksammade bilen och stoppade Mr Lin i en rutinkontroll. Det visade sig vara ödestigert för Mr Lin.

Bilen hade nämligen fel nummerplåtar. Detta för att bilen hade importerats olagligt till Taiwan. Om Mr Lin kände till detta är oklart, men polisens beslagtog bilen.

Efter flera år och ännu flera försök av Mr Lin att få tillbaka sin bil, som tydligen hade nummerplåtar från en helt vanlig Ford värd 180 000, bestämde tillslut myndigheterna sig för att förstöra hela bilen.

Sagt och gjort, de krossade en Lamborghini Murciélago värd 2,5 miljoner kronor pågrund av fel nummerplåtar.

Kolla in videon längst upp. Men vi varnar dig, det kan göra ont i både hjärtat och plånboken.

En annan kille som har en betydligare bättre relation till sin dyra bil är den här bonden som använder sin Lamborghini till att frakta getter.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!