Nu blir din dröm sann – här är sängen som bäddar sig själv!

Det här är nästan som magi men faktum är att den här sängen verkligen bäddar sig själv.


Nyheter24 har tidigare berättat om sängar som bäddar sig själv, den gången var det en rätt avancerad säng som du var tvungen att köpa. Den här gången är det enklare.

Nu är räddningen här, för alla lata tonåringar och alla vuxna som hellre gör något kul än att bädda sängen. Nu är den självbäddande sängen här!

Det låter nästan som magi men faktum är att det faktiskt är en rätt enkel och smart uppfinning som ligger bakom. Du kan enkelt uppgradera din egen säng.

Ett extra täcke inuti ditt vanliga täcke är hemligheten. När du gått upp ur sängen trycker du på en knapp och det extra täcket fulls med luft och lägger hela täcket på plats.

Det här är faktiskt otroligt smart! Hela projektet ligger just nu ute på Kickstarter där man söker pengar för att kunna starta tillverkningen. Tidigt nästa år räknar företaget att man kan börja leverera.

Sängen är bra till mycket. För ett tag sedan avslöjade Pernilla Wahlgren att hon och hennes barn sover i samma säng. Efter det kan vi ju tänka oss att det blir rätt stökigt.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förslag: Inför offentlighetsprincip i friskolor

Omöjligt att undersöka brandorsaken i Børsen

Det är fortsatt omöjligt att släppa in polisens tekniker i den brandhärjade Børsen i Köpenhamn för att utreda brandorsaken. Risken för att de resterande väggarna ska rasa in är för stor.

Ingen lärare garanteras löneökning – avtalet klart

Löneavtalet mellan lärarfacken och Sveriges skolor är färdiga. Snittlönelyftet blir 3,3 procent för alla lärare. Men det kan bli stora skillnader i löneökningarna. Ingen enskild lärare är garanterad någon löneförhöjning alls.

S: Sätt stopp för nya friskolor

Socialdemokraterna vill helt sätta stopp för nya vinstdrivande friskolor. Vi vill att staten ska dra i nödbromsen och införa ett etableringsstopp, säger partiledare Magdalena Andersson.

Miljöministern: Majbrasor inte hotade

Miljöminister Romina Pourmokhtari (L) uppger att man får fortsätta elda trädgårdsavfall i sin trädgård – om man följer sin kommuns föreskrifter.

Larm: Allt fler människor dör i fågelinfluensa

Världshälsoorganisationen larmar om ökad spridning av fågelinfluensa till nya arter. Antalet mänskliga fall med dödlig utgång ses även som "enormt oroväckande".