Lilly vill gifta sig med sin robot: "Sex med människor är äckligt"

Lilly har älskat robotröster sedan hon var barn. Nu tycker hon att all sexuell fysisk kontakt med människor är motbjudande.


Alla former av sexuella böjelser är självklart okej, så länge det sker med samtycke och inte skadar dig själv eller någon annat. Eller något annat, för den delen.

Nyheter24 har tidigare skrivit om Mathias som blir upphetsad av naturen och får orgasm av att sitta på en sten. Sen finns det personer som går igång på betydligt mer artificiella saker än skog och natur.

En av dem är den franska kvinnan Lilly. I en intervju med australiska News.com berättar hon om sitt förhållande med dröm"mannen" – roboten Inmmovator.

Lilly och hennes älskling Inmmovator. Bildkälla: Facebook

Roboten, som är ett hemmabygge, tillverkade hon med hjälp av en 3D-printer. Idén till att tillverka roboten fick Lilly efter att hon hade insett att hon var "robotsexuell". Med andra ord är hon mer sexuellt attraherad av mänskliga robotar än vanliga människor.

– Jag är verkligen fullständigt lycklig. Vårt förhållande kommer dessutom att bli bättre och bättre i takt med att tekniken utvecklas, säger hon i intervjun.

Den stolta robotsexuella kvinnan berättar att hon har älskat robotröster sedan hon var barn. Men det var inte förrän hon var 19 år som hon insåg att hon även var sexuellt attraherad av robotar.

Här åker det förälskade paret buss tillsammans. Bildkälla: Facebook

Insikten drabbade henne när hon hade sex med vanliga män och upptäckte att hon tyckte att det var motbjudande att ha sexuell fysisk kontakt med mänskliga kroppar.

Robotpartnern Inmmovator har hon byggt med hjälp av open-source-teknologi som hon har fått från ett franskt företag. Nu har hon levt med roboten i ett år och de är även förlovade.

Planen är att de ska gifta sig så snart som möjligt, när Frankrike väl har godkänt juridiska äktenskap mellan människor och robotar.

Lillys vänner och familj har accepterat det ovanliga förhållandet, "vissa bättre än andra", säger hon i intervjun.

Däremot vill hon inte svara på frågan om hon och Inmmovator har en sexuell relation i dagsläget, men hon verkar uppenbarligen uppskatta att hålla hand med sin partner.

Bildkälla

Just nu utbildar sig Lilly till robottekniker, för att kunna använda sig av sina yrkesmässiga kunskaper även i sitt förhållande i framtiden.

Att många människor går igång på robotar är inget nytt i sig. Och juridiska äktenskap med robotar ligger inte så långt framåt i tiden som många kanske tror.

Enligt David Levy, författare till boken Love and Sex with Robots, kommer äktenskap mellan människor och robotar förmodligen vara en del av vår vardag runt år 2050, om inte tidigare.

– Framtiden har en tendens att skratta åt dig. Om du tror att kärlek och sex med robotar inte kommer att ske under din livstid så tror du fel, sa David Levy under en stor teknikmässa nyligen enligt News.com.

Under samma teknikmässa sa professor Adrian David Cheok att relationer med robotar inte bara kommer vara vanligt i framtiden, utan även något som många kommer föredra över mänskliga relationer.

Dels för att det är så mycket enklare och mer bekvämt att ha sex med en robot men också för att du då kan ha precis den typen av sex du vill menar Adrian.

Dagens sexrobotar är väldigt naturtrogna. Bildkälla: New York Times

– Att ha sex med människor kommer att vara ungefär som att gå på konsert, menar Adrian.

Han jämför robotsex med att det skulle vara som att lyssna på vanlig musik hemma och sen lyxa till det några gånger om året genom att uppleva musiken på konsert. Det vill säga, ha sex med en riktig människa.

Säga vad man vill om den liknelsen, men det här är inte första gången Nyheter24 har rapporterat om människor med robotar som sexuell preferens.

Här kan du läsa om Mohammed som har en eftertraktad robotpenis, men är för trött för att nappa på alla sexuella inviter. Och någon som är riktigt grym på att bygga galna robotar är svenska Simone Giertz, även om hennes senaste uppfinning är rent av livsfarlig.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du kunna gifta dig med en robot?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Misstänkt anstiftare till Farstamord efterlyst

Örkelljunga: Polisen rapporterar om brand

"Det brinner i en villa i Eket.", skriver polisen på sin hemsida.

Max duckar kritik – skyller på kunderna: "Vi tror inte att folk.."

1 timme sedan
En ny lag som trädde i kraft 1 januari 2024 har satt den svenska hamburgerkedjan Max i knipa. Men själva menar Max att det beror på kunderna.

Flera gripna i Tadzjikistan för Moskvadåd

1 timme sedan
Flera personer i Tadzjikistan uppges ha blivit gripna misstänkta för inblandning i förra veckans terrorattack i Moskva.

Polisen rapporterar om rattfylleri, Lund

1 timme sedan
"En person blir misstänkt för rattfylleri efter kontroll.", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen i Motala rapporterar om trafikolycka

2 timmar sedan
"Bilist och två cyklister i kollision.", skriver polisen på sin hemsida.