Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här hittar polisen en fyra meter lång orm – i tvättmaskinen

Ja, det blev verkligen ett rent helvete när plötsligt en jättepython flyttat in i tvättmaskinen.

Jätteorm

Att hitta en orm på helt fel ställe ger de flesta mardrömmar. Vi minns alla ormen som slingrat upp i toaletten och bet en 38-åring när han skulle uträtta sina behov. Se den sjuka videon här.

Den här gången var det en riktigt lång rackare som tyckte att en tvättmaskin var bästa stället att hänga på.

Det hela utspelade sig i provinsen Chachoengsao i Thailand och den 38-årigen mannen fick sig en rejäl chock när han öppnade luckan för att lägga in tvätt. Ormen var inte bara väldigt lång, nästan 4 meter, den ska också varit väldigt aggressiv.

Korncharoon Roekchai, som mannen som försökte tvätta heter, fick ringa efter både djurvårdare och polis för att få bort ormen.

Det hela slutade väl och ingen kom till skada. Om Korncharoon vågade fortsätta tvätta finns det inga uppgifter om, själv hade vi lämnat in kläderna på kemtvätt istället.

På tal om ormar, häromdagen berättade vi om killen som fick så starka mediciner på sjukhuset att han trodde att var en orm när han vaknade. Det blev många skratt och du ser det roliga klippet här.

Mer:

Tror att han förvandlats till skallerorm – börjar gråta hejdlöst