Här hittar polisen en fyra meter lång orm – i tvättmaskinen

Ja, det blev verkligen ett rent helvete när plötsligt en jättepython flyttat in i tvättmaskinen.


Att hitta en orm på helt fel ställe ger de flesta mardrömmar. Vi minns alla ormen som slingrat upp i toaletten och bet en 38-åring när han skulle uträtta sina behov. Se den sjuka videon här.

Den här gången var det en riktigt lång rackare som tyckte att en tvättmaskin var bästa stället att hänga på.

Det hela utspelade sig i provinsen Chachoengsao i Thailand och den 38-årigen mannen fick sig en rejäl chock när han öppnade luckan för att lägga in tvätt. Ormen var inte bara väldigt lång, nästan 4 meter, den ska också varit väldigt aggressiv.

Korncharoon Roekchai, som mannen som försökte tvätta heter, fick ringa efter både djurvårdare och polis för att få bort ormen.

Det hela slutade väl och ingen kom till skada. Om Korncharoon vågade fortsätta tvätta finns det inga uppgifter om, själv hade vi lämnat in kläderna på kemtvätt istället.

På tal om ormar, häromdagen berättade vi om killen som fick så starka mediciner på sjukhuset att han trodde att var en orm när han vaknade. Det blev många skratt och du ser det roliga klippet här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ruttet påskägg för skattebetalarna: Kommunchef tappade bort miljard

Expert: Större risk för flygkrasch än broras

Brokollapsen i Baltimore har chockat en hel värld. Risken för en liknande händelse i Sverige är nästintill obefintlig, enligt Raied Karoumi, professor i brobyggnad. Risken för att ett flygplan skulle krascha in i Öresundsbron är nog större än en kollision med ett fartyg, säger han.

Soldater från flera länder ska skydda OS i Paris

1 timme sedan
Flera länder kommer att skicka soldater för att hjälpa Frankrike att säkra OS i Paris, meddelar en representant från det franska försvarsdepartementet.

ICJ beordrar Israel att förhindra svält i Gaza

1 timme sedan
Internationella domstolen i Haag, ICJ, beordrar Israel att vidta brådskande åtgärder för att förhindra en svältkatastrof på Gazaremsan.

Så går det för nätläkarna Kry, Min Doktor och Doktor24

1 timme sedan
Kry förlorade nästan två miljarder i årstakt. Men bolagets vd kallar det för en "jättebra position" i sitt pressmeddelande. Och sedan dess har det vänt uppåt, säger man. Flera konkurrenter har också goda nyheter. Nyheter24 har tittat närmare på nätläkarna.

Fler döms för påskupploppen i Malmö

1 timme sedan
Ytterligare sex personer döms för inblandning i påskupploppen 2022, rapporterar P4 Malmöhus.