Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nu kan du äntligen få tyst på folk som snackar för högt i telefon

Hen kommer se ut som en idiot men det kommer bli tyst.

Uppfinning

Vissa uppfinningar förstår man inte hur man klarat sig utan. Nyheter24 har ju tidigare skrivit om sängen som bäddar sig själv till exempel.

Sen finns det uppfinningar som är så enkla att du kan göra dem själva, som den här briljanta lösningen på hur du skottar snö utan att bli trött.

Nu har vi kommit till ett läge där uppfinningarna liksom slår knut på sig själva. Det uppfinns saker som behövs för att någon har uppfunnit något som vi stör oss på.

Någon uppfann mobiltelefonen och sen skulle plötsligt alla snacka i dem precis överallt. Detta kan vara sjukt irriterade!

Vilken tur då att företaget Hushme kommit på en lösning!

Hushme är en form av mask som du helt enkelt knäpper framför munnen på polaren, sätter lurar i öronen på den samme och sen kan hen babbla på hur mycket hen vill och du kommer höra någonting. Smart!

Som om detta inte var nog, masken har högtalare på utsidan som sänder ut olika ljud för att göra omgivningen glad när du snackar i telefon. Detta kan vara ljudet av frågekvitter, av ekoorrareller ljudet av havet.

Om du är på det lite mer spexiga humöret kan du ställa in så din röst låter som Darth Vader. Om du vill göra polarna helt galna…

Tyvärr finns inte Hushme att köpa än men företaget planerar en kampanj för att samla in pengar i slutet av året. Tills dess för du helt enkelt be din polare att snacka lite tystare i telefon.

Läs mer om Hushme här.

Ska du snacka i telefon så kan du lika gärna snacka i en ny Iphone 7. På Prisjakt hittar du den till bästa pris!

Detta är en redaktionell artikel, med länkar via vår partner Prisjakt.

Mer:

Tvättar och torkar rumpan automatiskt – nu kan du köpa drömtoan!