Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Köp en lott, killen! Mc-förare har helt osannolik tur när han krockar

- 25/01/2017, 10:54

Killen på motorcykeln ska vara glad att han lever och videon på hur han hamnar på bagageluckan är nästan overkliga att se.

Killen på motorcykeln ska vara glad att han lever och videon på hur han hamnar på bagageluckan är nästan overkliga att se.

Mc-förare lever ett dramatiskt liv. Vi minns alla mc-ägaren som blev rånad på sin fina hoj av två andra mc-förare mitt på motorvägen i Brasilien. Men inget går som tänkt. Se den dramatiska videon här.

Den här gången är det en mc-förare som har osannolik tur på motorvägen utanför Olympia i nordvästra USA.

En bilist kör väldigt vårdlöst och mc-föraren försöker köra i fatt för att visa sitt missnöje. Han blir helt enkelt väldigt förbannad på personen bakom ratten.

Men ingenting går så tänkt, bilen bromsar plötsligt in och motorcykeln kraschar våldsamt in i bagageluckan.


Det som sen händer är nästan som magi. Föraren på motorcykeln flyger upp i luften och landar på bagageluckan! Där blir han sittande tills han lyckas göra bilföraren uppmärksam på situationen.

Helt otroliga bilder! Helt otrolig tur!

Som grädde på moset i den här historien så har även hela händelsen filmats av mc-förarens hjälmkamera. Dramatiska bilder!

Hela videon, inklusive bilderna från hjälmkameran, ser du klippet ovan.

Till den tursamme mc-föraren har vi en hälsning: Köp en lott, du har extra mycket tur idag!

En annan kille på mc körde rakt genom en galleria när han fick polisen efter sig. Såklart filmade han hela flykten och den videon ser du här.