Miraklet i New York – alla överlever när lastbilen krossar bussen

Övervakningskameran fångar den våldsamma krocken där passagerarna flyger rakt över bussen.


Kameror i bilar och bussar har mer än en gång visat oss vad som kan hända i trafiken om man inte ser upp. Vi minns alla den kinesiska bilföraren som inte han stanna för barnet som sprang ut mitt i gatan. Allt gick bra men videon, som du kan se här, är obehaglig.

Nu är det ett nytt klipp som får hjärtat att stanna.

En passagerare och en förare skadades när en mindre lastbil krockade med en buss i New York den 19 januari. Bussbolaget har nu släppt bilder från övervakningskameran och det är väldigt dramatiska bilder.

På videon kan man se hur passagerarna i sista sekund upptäcker hur lastbilen i hög fart närmar sig bussen. Krocken blir våldsam och lastbilen krossar bussens sida.

En av passagerarna, en man som sitter precis där lastbollen träffar, flyger rakt över bussen.

Föraren i lastbilen och en passagerare fick uppsöka sjukhus efter olyckan. Att ingen skadades värre är närmast att betrakta som ett mirakel.

Övervakningskameror kan användas till mycket. Till exempel att hålla koll på sitt hus. Men ibland vill man nog inte veta vad som hamnar på film, kolla in det här mardrömslika klippet från en familjs trädgård.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Biden fick hjälp av Obama och Clinton på scen

Polisen i Växjö rapporterar om trafikolycka

"En trafikolycka mellan en fotgängar och en personbil sker på Kungsgatan.", skriver polisen på sin hemsida.

Expert: Ålderskrav stoppar inte riskfylld hudvård

1 timme sedan
Efter en uppmärksammad debatt om ökad användning av avancerad hudvård bland barn har flera företag infört åldersgränser. Det kan sända en viktig signal – men är inte hela lösningen, säger Elmira Tavoosi på Läkemedelsverket.

Bråttom att deklarera för att få pengar i april

1 timme sedan
Rekordstora summor i årets skatteåterbäring leder till att många deklarerar snabbare än normalt. Och nu börjar det bli hög tid att godkänna deklarationen för den som vill ha sina pengar snabbt – då är sista dagen nämligen 3 april.

Höganäs: Polisen rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"En personbil kör in i mitträcket på Christinelundsvägen i höjd med Domsten.", skriver polisen på sin hemsida.

Två gripna för mordförsök i Bredäng

1 timme sedan
En man fördes allvarligt skadad till sjukhus med ambulans efter ett grovt våldsbrott i Bredäng i södra Stockholm under natten till långfredagen, rapporterar Expressen.