Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
6701
reaktioner idag

Här sparkar mamman ner sin dotter – räddar henne från att krossas

Treåringen vill gå in i hissen precis när dörrarna stängs.

Malaysia

Övervakningskameran fångar den dramatiska händelsen. En treårig flicka och hennes mamma är på besök i ett lägenhetskomplex i Batu Uban i Malaysia.

Den lilla flicka vill gå in i hissen och ser inte faran, dörrarna håller på att stängas och mamman reagerar blixtsnabbt. Hon sparkar till den lilla flickan och räddar henne från faran.

Visst, det ser dramatiskt ut att en mamma sparkar sitt barn så här, men alternativet i just den här situationen hade förmodligen varit värre. Mamman berättade vad som hänt för säkerhetsvakter i huset, de bekräftade att hissarna inte har några sensorer som skyddar människor från att klämmas i dörrarna. Detta skriver brittiska Metro.

Mamman ställdes inför ett väldigt svårt val i den här situationen. Såklart är det inte okej någonstans att sparka sitt barn. Det finns inga uppgifter på att barnet skadats och på bilderna ser man barnet springa iväg direkt efter händelsen.

För ett tag sedan hände en annan väldigt dramatisk händelse i Malaysia. Några bandmän räddade en person som tänkte hoppa från en balkong. Se den otroliga filmen här.Mer:

Mannen tänker hoppa – då tar brandmännen ett dramatisk beslut