Tia, 16, filmade en levande larv i pizzan: Jag spydde rakt ut

Studenten såg larven efter att hon redan tagit en stor tugga av pizzan.


Att klaga på sin pizza kan vara knepigt. Nyheter24 har tidigare berättat om Andreas i Stockholm som tyckte pizzan inte var god och fick ett riktigt elakt svar från pizzerian. Läs om det otroliga svaret här.

Tia Neylan, som är 16 år, lyckades filma en larv som kröp ut ur hennes pizza.

Det var i helgen som Tia och hennes familj hämtade pizza på favoritrestaurangen Pizza Express i Stockton-on-Tees, i östra Storbritannien.


Familjen har under alla år köpt sina pizzor från samma bagare men nu funderar de på att byta. Detta efter att Tia upptäckt en larv som kröp ut ur pizzan!

Restaurangen är känd för att vara renlig och får bra betyg i tester, skriver brittiska Metro.

Masken som Tia filmade beskriver hon som ”den var svart och hade många ben”.

Tia la upp videon med masken på Facebook och inlägget fick snabbt tusentals delningar.

Pizzerians ägare, Mr Bashir, säger enligt brittiska Metro att videon är fejk. Men han tillägger att han kan ha fel och att Tia med familj är välkomna tillbaka till restaurangen när de vill.

Om den här historien är sann vet vi just nu inte, genom åren har det spritts myter om både råttor i pizzor och andra djur.

Efter det här så får vi inte glömma att pizza också kan vara det bästa som Gud skapat. Kolla bara in den här pizzan!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tusentals bilar återkallas – fel på gaspedalen

Lyxfällan-Magnus: Så måste du lägga upp din budget under 2024

Magnus Hedberg är expert och programledare i Lyxfällan. Till Nyheter24 ger han sina mest värdefulla tips när det kommer till att lägga upp en budget, för att på bästa sätt få koll på sina slantar.

Flera personer knivskurna – området avspärrat av polis

Flera personer har hittats skadade utomhus i centrala Västerås, skriver polisen på sin hemsida.

Ändringen i pensionen får skarp kritik: "Orättvist"

Tjänstepensionen ska göras om, det föreslår riksdagens pensionsgrupp. Men två tunga pensionärsnamn riktar skarp kritik mot förslaget, som de menar kommer leda till större orättvisor mellan de rika och fattiga pensionärerna.

Samlade in till mördade Mikaels son: Risk för skattesmocka?

När 39-årige pappan Mikael dödades av gängkriminella i Skärholmen lämnades hans 12-årige son faderlös. För att hjälpa pojken påbörjades en insamling via poliskonstapeln Mustafa Panshiris privata swishkonto, som samlade in över en miljon kronor. Nu riskerar han dock en rejäl skattesmocka om han inte ser upp. – Jag var tvungen att göra något, säger Mustafa Panshiri till Nyheter24.

Armani svänger – börsnotering möjligt

Inför sin 90-årsdag öppnar den italienska modelegenden och miljardären Giorgio Armani för att det kan bli stora förändringar i modebolaget Armanis ägarstruktur när han avgår. En börsnotering kan inte uteslutas.