Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
375
reaktioner idag

Nya kung fu-trenden för bättre sexliv – slår varandra på pungen

Vilken hipster blir först med att testa den här trenden?

Kina

Till att börja med, vi uppmanar ingen att testa det här. Personerna på bilderna är tränade och vet vad de gör. Även om det de gör kan vara det dummaste vi någonsin sett.

Bilderna på gänget i Kina sprids just nu och om du är är kille kommer det göra ont i själen att se det här. Männen i videon praktiserar den senaste trenden inom Kung Fu, att slå varandra på pungen.

Målet med den här idiotin ska vara att stärka själen men det ska också hjälpa killar som har problem med att de kommer för tidigt under sex.

Vi tvivlar inte på att det hjälper, finns väl ingen som vill eller en kan tänka på sex efter att behandlat pungen på det där sättet. AJ!

Kung fu kan locka fram det värsta hos människor, Nyheter24 har tidigare berättat om hur två pappor började slåss under filmen Kung Fu Panda i Göteborg. Läs mer om det här.

På tal om djur och Kina, såg ni de hemska bilder från cirkusen som plågar en tiger för att barnen ska få bra selfies med sig hem? Se bilderna som upprört en hel värld här.

Är det här en dålig idé?

Mer:

Kim Jong-uns halvbror lönnmördad – av två hemliga agenter