Här flyger pojken av tjuren – pappan betalade honom för att hoppa upp

- 27/02/2017, 14:26

Det här är kanske inte det bästa man kan göra som förälder.

En video som har spridits online visar en ung pojke som blir avkastad av en tjur efter att hans pappa erbjudit honom 180 kronor för att klättra upp på djuret.

I videon, som du kan se i spelaren ovan, ser du hur pojken går på ett fält med flera tjurar. Han väljer en och försöker klättra upp på den, varpå han blir avkastad av det stora djuret. I bakgrunden kan man höra pappan säga att han erbjudit sin son 20 dollar för besväret.

En liten flicka säger att det inte ser säkert ut, och en kvinna håller med henne. Men ingen gör något för att stoppa pojken. När han kastas av tjuren hör man hur kvinnan skriker samtidigt som kameran stängs av.

Pojkens far, Scott Clark från Georgia i USA, la upp videon på Facebook med meddelandet ”Du måste se det här!! Asher hoppade up på en 590 kilo tung tjur!!!”, och tillade att pojken mådde bra. Senare på dagen la han upp en bild på Asher där han stolt håller upp sin 20 dollarsedel.

Videon har visats mer än 7,2 miljoner gånger, och många har varit arga på pappan. ”Du är inte så smart va? Det där barnet kunde skadats”, skriver en person på Facebook. Det rapporterar Mirror.

Det här är inte första gången en amerikansk förälder gör något konstigt. I det här klippet kan du se hur en treåring skjuter gevär medan hennes pappa hejar på.

Är det här riktigt dåligt föräldraskap?