När Jessica såg dotterns bild blev hon livrädd – ser du varför?

- 01/03/2017, 09:04 -

Tror du att det här är ett riktigt spöke?

Skogen är en vacker, lugn och ofta vacker plats. Men vad vet vi om vad som verkligen lurar där ute? Kan det finnas saker där ute som vi inte riktigt kan förklara?

Familjen Ogletree från Georgia i USA skulle ut på en fin fisketur utanför den lilla staden Tifton. 13-åriga Haley tog flera bilder med sin mobil, bland annat en selfie i baksätet på bilen.

Men när hon senare tittade igenom bilderna frös hennes hjärta till is. Ser du varför?

I bakgrunden finns någon som inte ska vara där.

– Den här gentlemannen var inte med familjen idag, och det fanns ingen annan där de var ute och fiskade, skriver Haleys mamma Jessica på sin Facebook-sida.

Bilden har spridits över hela världen de senaste dagarna, och i kommentarsfältet är det många som har egna teorier om vad det kan vara.

“Antingen photoshop eller en skugga”, skriver en skeptiker. Andra skriver att det förmodligen är en trädstam. Men andra är säker på att det är en besökare från andevärlden.

“Kanske den här anden älskade att fiska, eller så vill han bara ha lite sällskap. Jag tror att vissa stannar kvar för att guida oss”, skriver en som delat bilden.

Vad det är som syns på bilden får vi kanske aldrig veta, men man kan ju ana att Jessica och hennes familj kanske är lite mer vaksamma nästa gång de åker ut och fiskar...

En annan som upptäkt en kuslig detalj på en bild är 18-åriga Mona – läs om det otäcka här