Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
379
reaktioner idag

Sjuksköterskan jobbade sent – plötsligt såg hon mystisk barnskugga

Vad skulle egentligen vara läskigare än att springa på ett "spökbarn" när man går själv i sjukhuskorridoren?

Spöke?

Ibland dyker obehagliga videos och bilder upp på vad som sägs föreställa spöken på internet. Som den här "spökselfien" från en biosalong. Vissa är ju läskigare än andra – och den här kanske tar priset.

Tänk dig att du är helt ensam på ett sjukhus och helt plötsligt springer ett "spökbarn" genom korridorerna. Bara tanken skickar rysningar av obehag genom kroppen.

Precis det här hävdar en sjuksköterska hände på ett barnsjukhus i Cordoba, Argentina. Sköterskan säger, enligt bland annat Mirror, att barnet gick ut från rum 500 och försvann. Sedan kan man höra sköterskan viska till barnet: "Estella... kom hit". Det är nämligen det namn som personalen tror att flickan har.

Youtube

Videon har de senaste dagarna cirkulerat på flera håll på internet – och alla är inte lika övertygade. Fast personalen har sagt att den läskiga varelsen synts till lite överallt längs sjukhuskorridoren. Videon i sig känns lite för otrolig för att vara sann och ser lite ut som smuts på kameralinsen. Eller?

Läs också om Mona, 18, som upptäckte ett "spöke" på studentfesten – och ser du den kusliga detaljen från hotellet där "The shining" spelades in?

Tror du på spöken?

Mer:

Ser du den kusliga detaljen i rasmassorna efter World Trade Center?