Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sonen var sen till skolan – då tog pappan fram helikoptern

- 21/03/2017, 12:37

Att man ska göra allt för sina barn är självklart. Men sen finns det såklart gränser.

Att folk med pengar vill visa upp att de har pengar är inget nytt. Nyheter24 har bland annat berättat om 18-åringen som skryter sönder Instagram med bilder på sitt lyxliv. Som såklart pappa betalar.

Andrey Palchevskii är en före detta sportminister i Ukraina. Som uppenbarligen inte vet några gränser för hur mycket man får skämma bort sitt barn.

När sonen häromdagen var sen till skolan så kom pappa Andrey snabbt på en lösning. Han plockade fram sin helikopter och flög lillkillen till plugget.

Förvånade föräldrar och klasskamrater kunde bara se på när den svarta lilla helikoptern landade utanför skolan och ut hoppade sonen, skriver brittiska Metro.

För alla oss andra som inte växte upp med en stenrik pappa och mamma så minns vi pinsamheten i att försova sig och komma försent. Ett minne den här lillkillen aldrig kommer få.

Är du intresserad av hur barn till rika knarkkungar lever? Kolla in här.