Nu lägger 80-åringen porren på hyllan.
1 av 3
Nu lägger 80-åringen porren på hyllan. - Foto: Finale/Pexels/Pixabay (Montage)
71 år gammal sadlade hon om från operasångerska till porrskådis.
2 av 3
71 år gammal sadlade hon om från operasångerska till porrskådis. - Foto: Finale
Hon blev Japans äldsta porrskådis. Men det är ändå inte omöjligt att hon någon gång gör come back.
3 av 3
Hon blev Japans äldsta porrskådis. Men det är ändå inte omöjligt att hon någon gång gör come back. - Foto: Pexels/Pixabay (Montage)

Operasångerska blev Japans äldsta porrskådis – nu säger hon upp sig

Nu har Japans äldsta porrstjärna slutat jobbet, 80 år gammal.


Vem har inte drabbats av en livskris och velat byta bana någon gång? Så blev det i alla fall för Maori Tezuka, som vid 71 års ålder beslöt sig för att sluta som operasångerska – och istället satsa på en karriär inom porr.

Nu, nio år senare, har det dock blivit dags för henne att lägga porren på hyllan. Och som 80-åring kan man lugnt säga att hon slutar på topp. Hon blev trots allt Japans äldsta porrskådis.

Tezuka menar dock att beslutet inte har så mycket med åldern att göra, utan skyller istället på att det finns för få riktiga hingstar inom branschen.

"Jag ångrar ingenting, men det blev tufft att spela in filmer när den jag skulle vara med inte var min typ", har hon sagt till japansk media skriver Daily Mail, via AFP.

Bildkälla: Finale

Geronto, som ungefär översätts till "gammal ålder", kallas den japanska porrgenre som involverar äldre kvinnor. Geronto är stort i Japan där 34 miljoner, en fjärdedel av japans befolkning, är över 65 år, skriver Daily Mail via AFP.

Trots att hon avslutat karriären, öppnar Tezuka ändå för en come back.

"Det handlade aldrig om pengar för mig. Jag har redan blivit erbjuden att komma tillbaka om två eller tre år. Jag ska fundera på saken", har hon sagt enligt Daily Mail.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du någonsin bytt karriär?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Polisen i Motala rapporterar om trafikolycka

Förtroendet för regeringen ökar

Väljarnas förtroende för regeringen ökar, enligt en GP/Novusmätning. I mars svarade 35 procent att de har ganska eller mycket stort förtroende för regeringen. I januari var siffran 28 procent.

Spikas upp på kors – för att fira påsk

Filippinske Ruben Enaje har låtit sig korsfästas under årets långfredag – för 35:e gången. Inför korsfästelsen uppgav han att han planerade att ägna sina böner under traditionen till fred i Ukraina, i Gaza och det omtvistade Sydkinesiska havet.

Återupptar miljonstöd till Ibn Rushd – M rasar

Det rödgröna styret i Stockholm har beslutat att betala ut fyra miljoner till det kritiserade studieförbundet Ibn Rushd. Folkbildningsrådet ser inga hinder att stötta organisationen. Men Moderaterna i staden rasar.

45 omkom i bussolycka – ett barn hittat vid liv

Minst 45 människor har omkommit i en bussolycka i Sydafrika. Bussen körde av en bro på ett bergspass under torsdagen, störtade 50 meter ned i en ravin och fattade sedan eld.

Kosttillskott återkallades – flera döda

Flera dödsfall och ett hundratal sjukdomsfall i Japan kopplas till ett kosttillskott – ett rött ris – som nyligen har kallats tillbaka från butikerna.