Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

4 tecken på att han har en liten penis

- 27/03/2017, 21:22
Det finns några saker som kan avslöja en persons penisstorlek…
1 av 3

Det finns några saker som kan avslöja en persons penisstorlek…

TT

… i alla fall enligt personers erfarenhet.
2 av 3

… i alla fall enligt personers erfarenhet.

TT

Men spelar storleken egentligen roll?
3 av 3

Men spelar storleken egentligen roll?

Pixabay

Det kan finnas sätt att se hur välutrustad någon är utan att de klär av sig. Här är fyra tecken att hålla utkik efter.

Det här med storleken på mäns penisar är ett ständigt återkommande ämne, trots att många anser att storleken ju inte spelar någon roll.

Men det finns faktiskt några tecken att hålla utkik efter om du vill veta om någon har en mindre penis, i alla fall om man ska tro olika personers erfarenheter, skriver Your Tango.

De har kommit fram till att följande tecken visar att någon är lite "mindre":

1. De har ett stort ego

Bildkälla

Män som har komplex för sin mindre storlek har en tendens att överkompensera genom att utveckla ett enormt ego. De vill skapa illusionen av att de är bättre än andra. Det kan också involvera saker som lyxiga bilar, extravagant livsstil och en hel del skryt.

2. Han är en oralsexgud

Bildkälla

Vissa män med mindre paket kompenserar för det genom att utveckla andra färdigheter som de känner att de behöver för att kunna mäta sig med andra, "större" män. Och det är verkligen inte en dålig sak eftersom de kan ta dig med på en upptäcksfärd som inte liknar något du varit med om tidigare.

3. Han pratar aldrig om sin penis

Bildkälla

Till skillnad från killar med stora penisar basunerar personer med mindre penisar aldrig ut saker om deras intima delar. Till skillnad från många kvinnor, som gärna berättar i detalj om varje sak de tycker är fel med deras kropp, håller män tyst om saker de ogillar med sig själva.

4. Han pratar gärna om att "storleken saknar betydelse"

Bildkälla

"Det är inte storleken som spelar roll, det är hur man använder den" är något man ofta kan höra. Och absolut, det stämmer. Dock kan det här vara ett sätt för en person som känner sig mindervärdig att ta bort det normativa fokuset från storleken på mäns könsorgan.

Det kanske helt enkelt är dags för oss att sluta fokusera på storleken på mäns könsorgan, så personer slipper känna oro eller osäkerhet inför något som faktiskt inte är en speciellt stor grej?

Nyheter24 har tidigare skrivit om läkaren som lovar större penis på bara tio minuter och vilken penisstorlek som kvinnor oftast får orgasm med, enligt forskning.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du kunnat gissa någons penisstorlek?