Här är pedofilens råd till tjejer som vill träffa äldre killar

Mannen, som är dömd pedofil, ställer upp på en intervju och pratar om tjejer som gillar äldre killar.


Nyheter24 har tidigare berättat om olika organisationer som avslöjar pedofiler på nätet. Bland annat en 28-åring som stämde träff med en 13-åring för att ha sex, men istället blev han filmad och avslöjad.

Den här gången är det organisationen Edmonton Creep Catchers som fått en tidigare dömd pedofil att ställa upp på en ”intervju”. Organisationen har utgett sig får att vara en ung flicka och mannen har chattat med henne.

Just Creep Catchers i Kanada har senaste tiden fått mycket kritik, detta efter att de hängt ut en 21-åring som pedofil. Mannen visade sig vara psykiskt sjuk. Creep Catchers låtsades den gången vara en 19-årig tjej.

Den här gången har dock en man som är dömd för att ha försökt ha sex med en underårig flicka gått med på att träffa Creep Catchers. Mannen har också godkänt att organisationen filmar honom. (Nyheter24 har valt att blurra mannens ansikte).

I ”intervjun” berättar mannen om sin ”fetish” och sedan ger han också råd till unga flickor som kanske vill ha en relation med en äldre kille och chattar på nätet.

”Gör det inte, bara går därifrån, det är inte värt risken”

Organisationen fick tag i mannen efter att de utgett sig för att vara en underårig tjej och mannen börjar chatta med med dem.

Läs mer:

Han kallas för "världens värsta pedofil"– nu kan han få dödsstraff

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ölbryggeriet i konkurs på grund av dålig ekonomi

Allt om Dante Zia: Partner, längd och familj

Dante Zia är en svensk kock och programledare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Zia.

Två gripna – anklagas för spioneri för Ryssland

Två män har gripits i tyska Bayern, misstänkta för att ha spionerat för Ryssland och planerat bombdåd och mordbrand i Tyskland – bland annat mot en amerikansk militärbas. Syftet var enligt anklagelserna att undergräva Tysklands militära stöd till Ukraina.

Kan bygga upp Børsen – med hjälp av Paris

Danmark sörjer branden som fullständigt ödelagt en av Köpenhamns äldsta byggnader. Unika kulturvärden har gått upp i rök, men det finns hopp om återuppbyggnad av Børsen – med hjälp av Frankrike.

Minskad köttproduktion – stänger storslakteri

Den danska köttproducenten Danish Crown stänger ytterligare ett av sina slakterier. Beslutet att lägga ner anläggningen i Ringsted är en följd av en minskad grisproduktion i landet.

Statsministern duckar frågor i Bryssel

Nästan alla EU-ledare har svarat på frågor runt pågående toppmöte i Bryssel. Men från Sveriges statsminister Ulf Kristersson (M) är det än så länge tyst, bortsett från ett kort uttalande om EU:s ekonomi på väg in till dagens möte.