Här öppnar familjen ytterdörren – utanför finns 3 meter lång best

På familjens veranda hade en nästan tre meter lång alligator klättrat upp och öppnat sitt gap.


När familjen som bor i södra Kalifornien kom hem trodde de att en inbrottstjuv tagit sig in på deras veranda. Verandan är upphöjd och för att ha tagit sig in måste alligatorn klättrat upp för en trappa och krossat en dörr.

Familjen gömde sig i hemmet medan alligatorn rörde sig runt på verandan. När alligatorn lugnat sig något gick den 16-åriga sonen dit för att ta sig en titt och filma. Då kunde de se hur alligatorn vält möblerna och hur den låg inklämd mellan en soffa och en hammock, skriver Daily Mail.

Alligatorn var över tre meter lång och vägde mer än 100 kilo. Enligt lagen måste alligatorer som fastnat på fel ställe dödas, och det blev den här stora bestens öde.

Troligen tog sig den här alligatorn upp på familjens veranda eftersom den var ivägen när djuret skulle ta sig till ett vattendrag för att para sig, skriver Daily Mail.

Se också videon där en två meter lång alligator fångas på kroken.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Bättre än väntat från Avanza

Risk för nya ras i danska Børsen

Det finns risk för att fler delar av den brandhärjade historiska byggnaden Børsen i Köpenhamn kollapsar.

Börsen väntas falla efter Israelattack

Det ser ut att bli en minusöppning på Stockholmsbörsen, enligt förhandeln på IG Markets. På flera ledande Europabörser pekar det också mot minussiffror efter uppgifter om att Israel ska ha attackerat mål i Iran.

Morgonens nyheter 19 april

Här är morgonens nyheter i korthet.

Två unga män döda i våldsam krasch

En 18-årig man och en 20-årig har dött i en bilkrasch i Eskilstuna, säger polisen till Aftonbladet. Olyckan skedde kort efter midnatt.

Fler tror på stigande bopriser

1 timme sedan
Svenskarnas tro på stigande bostadspriser ökar för sjätte månaden i rad. Mer än hälften tror på en uppgång under året, visar Länsförsäkringarnas mätning Boprisbarometer.