Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här öppnar familjen ytterdörren – utanför finns 3 meter lång best

Nyheter | 18/04/2017 13:56

På familjens veranda hade en nästan tre meter lång alligator klättrat upp och öppnat sitt gap.

När familjen som bor i södra Kalifornien kom hem trodde de att en inbrottstjuv tagit sig in på deras veranda. Verandan är upphöjd och för att ha tagit sig in måste alligatorn klättrat upp för en trappa och krossat en dörr.

Familjen gömde sig i hemmet medan alligatorn rörde sig runt på verandan. När alligatorn lugnat sig något gick den 16-åriga sonen dit för att ta sig en titt och filma. Då kunde de se hur alligatorn vält möblerna och hur den låg inklämd mellan en soffa och en hammock, skriver Daily Mail.

Alligatorn var över tre meter lång och vägde mer än 100 kilo. Enligt lagen måste alligatorer som fastnat på fel ställe dödas, och det blev den här stora bestens öde.

Troligen tog sig den här alligatorn upp på familjens veranda eftersom den var ivägen när djuret skulle ta sig till ett vattendrag för att para sig, skriver Daily Mail.

Se också videon där en två meter lång alligator fångas på kroken.