Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ville gå på toaletten – blev utkastad från flygplanet

- 27/04/2017, 12:54 -

Om man måste gå på toaletten, då måste man gå på toaletten. Det borde även ett flygbolag förstå.

Flygbolaget har fått mycket kritik efter att de kastat av en passagerare som ”bara” ville gå på toaletten.

Nyheter24 har tidigare berättat hur flygbolaget United fått väldigt mycket kritik efter att de med våld kastat av en passagerare. Anledningen var att planet var överbokat och bolaget behövde platsen till någon annan. Se den dramatiska videon här.

I ett annat fall tog ett brudpar fel platser på flyget och fick därför inte åka med.

Kima Hamilton, som jobbar som dj, frågade personalen på planet mellan Atlanta och Milwaukee om han kunde gå på toaletten. Han visste att det inte var tillåtet när planet stod på marken men eftersom planet nu var 30 minuter försenat så behövde han verkligen gå.

Personalen på Delta Airlines berättade att han fick vänta och Kima gick tillbaka till sin plats. Inga konstigheter.

Men förseningen drog ut på tiden och Kima kände att han verkligen behövde gå på toaletten så han smet snabbt in och gjorde det han skulle.

Plötsligt berättade piloten för passagerarna att de tyvärr tvingades köra tillbaka till gaten, detta för att kasta av en passagerare.

Passageraren var Kima som vänligt men bestämt sa att han inte tänkte lämna planet.

Då fick istället alla passagerarna lämna planet samtidigt som polisen frågade ut Kima. Efter en stund släppte dem honom utan vidare åtgärd.

Eftersom Kima inte fick åka med planet har Delta Airlines betalat tillbaka en del av biljettkostnaden.

Flygbolaget säger i ett uttalande att deras personal är utbildad i att alltid tänka på passagerarnas säkerhet, skriver Mirror.

En av Kimas medpassagerare har skrivit ett öppet brev till flygbolaget. Bland annat skriver Krista Rosolino hur flygbolaget kunde förnedra Kima och låta alla andra passagerare få vänta i flera timmar för att en person ville gå på toaletten. skriver Mirror.