Han är inte bara naken – han slåss med polisen också

Söndagen blev plötsligt lite mer spännande när en helt naken kille kom springande.


Det blev en smula rörigt i centrala Essex i söndags. I området Chelmsford ligger stadens järnvägsstation, ett område som på söndagar är fullt med folk.

Den här dagen blev det dock mer drag än normalt. Detta efter att en naken man plötsligt kom bringade nerför gatan. Framme vid Duke Street började mannan gå istället och skrika saker till söndagsflanörerna.

Polisen blev kallad till platsen strax efter klockan 18 och efter en mindre jakt till fots kunde de gripa mannen. Han hade då även lyckats klippa till den ena polisen.

Vitten som var på plats i söndags säger till brittiska Metro att det hela ”var galet” och ”faktiskt rätt komiskt”.

Varför mannen var naken är det i nuläget ingen som lyckats få reda på. Vi får hoppas poliserna hade lite kläder att låna ut.

En annan kille som körde naket var Samir Badran under Let´s dance-repetitionerna. Kolla in Intagram-klippet som Samir själv raderade efter en stund:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fred i Ukraina på agendan när Scholz möter Xi

Irans attack: Amina, 7 år, träffades av splitter

Explosionerna ovanför Negevöknen i Israel var intensiva och luftförsvarets sirener ljöd. Men beduinfamiljen al-Hasoni hade ingenstans att ta skydd när splitter började falla från skyn. Nu kämpar deras sjuåriga dotter för sitt liv.

Upptäckt: Hundra gånger mer plast på havets botten

1 timme sedan
Enorma mängder plast flyter runt på och i havet. Men uppemot hundra gånger mer plast finns på havets botten, enligt en studie som bygger på videor från undervattensdrönare. Jag tycker att volymen och mängden på havsbotten är rätt stötande, säger forskaren Denise Hardesty.

Asienbörser backar rejält

1 timme sedan
Det var stora nedgångar i index på ledande börser i Asien i den inledande tisdagshandeln, mest beroende på skiftande signaler om den kinesiska ekonomin. Medan tillväxtsiffran för årets första kvartal var högre än väntat, 5,3 procent, överraskade siffrorna för detaljhandel och industriproduktion negativt.

Man dömd för mushot mot politiker

1 timme sedan
En man i 50-årsåldern har dömts för ofredande och olaga hot efter att han placerat en död mus, spetsad på ett pappersspjut, utanför dörren hos en högt uppsatt politiker i Östergötland, rapporterar P4 Östergötland.

Zelenskyj efterlyser samma hjälp som gavs Israel

1 timme sedan
Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj vädjar till allierade i väst att visa samma enighet gentemot Ukraina som uppvisades under Irans attack mot Israel. Intensiteten i ryska attacker kräver större enighet, säger han.