Hyresgäster vräkta efter facebookbilder

- 14/04/2009, 09:32 -

"Hål i väggarna och sönderslagna teveapparater."

ENGLAND. En hyresvärd i Kent, England, blev mäkta förvånad när hon hittade bilder av sina hyresgästers aktiviteter på Facebook.

Carolyn Lorimer hade hyrt ut sin tvårummare i ett fint beläget hus vid havet till vad hon trodde var ett medelålders par. Bilderna på Facebook talade emellertid ett helt annat språk.

– Jag kunde inte tro mina ögon – folk som hoppade på möblerna, dansade på köksbordet, hål i väggarna och sönderslagna teveapparater, säger Carolyn Lorimer, till The Sun.

Carolyn upptäckte bilderna när en vän blev ”taggad” i ett fotoalbum. Den före detta fastighetsmäklaren skickade genast ett brev där hon meddelade hyresgästerna om vräkning.

Men paret, två tjejer i 20-årsåldern, flydde huset och lämnade efter sig omfattande skador och obetald hyra och räkningar till ett sammanlagt värde av närmare 25 000 kronor.

– Det var första gången jag hyrde ut och det har varit en mardröm. Hyresgästerna förmedlades genom en firma som påstod att det rörde sig om ett medelålders par, säger Carolyn Lorimer till The Sun.

Skrivet av: