Lördag 25 Jun
Stockholm

5 vidriga saker som hittats i McDonald's-mat: "Skrek"

Här är 5 saker som hittats i McDonald's-maten.
Här är 5 saker som hittats i McDonald's-maten. Foto: Privat och Erik Simander/TT

Varje dag äter miljontals människor på McDonald's och för det mesta lämnar kunderna mätta och belåtna. Men genom åren har kunder också gjort några minst sagt obehagliga upptäckter. Nyheter24 listar fem vidriga saker som hittats i maten på McDonald's.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Snabbmatskedjan McDonald's finns världen över och har lockat kunder i årtionden. Men genom åren finns det några måltider som inte levt upp till förväntningarna och som istället lämnat kunder i chock.

Nyheter24 listar några minst sagt obehagliga upptäckter som gjorts i mat från McDonald's. 

Groda i hamburgare på McDonald's i Sydafrika

Under 2022 hittade en familj i Sydafrika, som köpt mat från McDonald's till middag, en groda i en av hamburgarna.

– När min dotter skrek från köket tänkte jag först något i stil med "min tonåring har tappat det" eller "hon måste ha seriösa synproblem", har Willem Bezuidenhout, pappa i familjen, sagt till Nyheter24 tidigare och fortsatte då vidare:

– Men jag såg genast bakbenen sticka ut under salladsbladet och först var jag säker på att den var vid liv eftersom den såg så fuktig ut.

Här kan du läsa mer om grodan som hittades i McDonald's-burgaren.

Insekt i sallad på McDonald's i Sverige

År 2016 hittade Sanna Wahlström, som stannat till i Linköping för att äta på McDonald's, en insekt i den kycklingsallad hon beställde på snabbmatsrestaurangen.

Mer specifikt var det någon form av mal eller nattfjäril som låg bland salladsbladen.

– Jag fick panik och spottade ut allting. Det var jättevidrigt. Jag satt och skakade efteråt och tyckte att det var riktigt obehagligt, har hon tidigare sagt till Nyheter24.

Läs här om insekten som hittades i McDonald's-salladen.

Larv i hamburgare på McDonald's i England

En man i England hade köpt en hamburgare på McDonald's år 2022 och skulle avnjuta den i hemmet när han plötsligt gjorde en obehaglig upptäckt.

– Jag åt min burgare och efter att ha tagit en tugga tog jag en paus och då märkte jag hur någonting rörde på sig. Det var då jag öppnade burgaren och jag såg vad som såg ut som en mask, sade mannen, enligt Daily Record.

Här kan du läsa om larven som upptäcktes i hamburgaren.

Tuggummi i frukosten på McDonald's i Australien

En kvinna i Australien hade beställt en så kallad McMuffin år 2018, men fick en rejäl chock när det låg ett tuggat tuggummi mellan bröden.

– Jag öppnade den och hittade vad som såg ut som en bit tuggummi. Det var inbakad i burgaren, i osten, sade hon efteråt, enligt Daily Mail. 

Tand i pommes fritesen på McDonald's i Japan

En kvinna i Japan gjorde en omskakande upptäckt vid ett McDonald's-besök år 2015. Bland sina pommes frites hittade hon nämligen en människotand, vilket bland andra BBC då rapporterade om. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.