Kvinnan upptäckte någonting motbjudande i sin hamburgare på McDonald's.
Kvinnan upptäckte någonting motbjudande i sin hamburgare på McDonald's. - Foto: Jeff Roberson/AP/TT och Fredrik Persson/TT

Motbjudande upptäckten i McDonald's-burgaren: "Inälvorna hängde ut"

McDonald's serverar otaliga kunder varje dag, men ibland blir måltiden inte riktigt som man tänkt sig. Så var åtminstone fallet för en fransk kvinna som, under ett besök på snabbmatskedjan utanför Paris, gjorde en vidrig upptäckt.


Det var när en kvinna, som valt att vara anonym, besökte en McDonald's-restaurang i närheten av Frankrikes huvudstad Paris som hon märkte att någonting inte riktigt smakade som det skulle när hon tog en tugga av sin Big Tasty.

– Jag kände att det var någonting konstigt. Jag öppnade burgaren och upptäckte en mosad ödla med inälvor som hängde ut, säger hon till Le Parisien, enligt brittiska Express.

Här kan du läsa om 5 vidriga saker som hittats i maten på McDonald's.

Erbjöds rabatt av McDonald's-restaurangen

Kvinnans vän, som var med vid det aktuella McDonald's-besöket, uppger för Express att ödlan var täckt av sås, vilket enligt dem indikerar att den som tillagat burgaren måste ha sett ödlan innan såsen adderades.

Efter att ha uppmärksammat personalen på innehållet i hamburgaren erbjöds kvinnan tio procents rabatt på sitt nästa köp. 

På grund av en oro att hon fått i sig delar av ödlan kontaktade hon en läkare som senare gav henne antibiotika i förebyggande syfte, rapporterar Express.

Stämmer McDonald's efter ödlefyndet

Kvinnan ifråga kontaktade dessutom en advokat som nu stämmer McDonald's och förhandlingar väntas hållas nästa år.

En talesperson för snabbmatskedjan uppger, enligt Express, att man tar händelsen på "stort allvar" och att man hela tiden prioriterar högsta möjliga kvalitet och säkerhet på sina restauranger.

Läs om ytterligare ett djur som hittats i en McDonald's-hamburgare här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!