Familj i Nya Zeeland hittade kvarlevor i resväska.
En familj som nyligen budade hem ett antal resväskor på en auktion i Nya Zeeland fick sig en skrämmande överraskning. - Foto: Fredrik Sandberg/TT och Pexels

Familj köpte resväskor på auktion – innehöll mänskliga kvarlevor

På torsdagen larmades polis hem till en familj i Nya Zeeland. Väl på plats visade det sig att resväskorna familjen nyligen köpt på en auktion innehöll mänskliga kvarlevor.


En familj som nyligen budade hem ett antal resväskor på en auktion i Nya Zeeland fick sig en skrämmande överraskning, rapporterar The Guardian. Det var när familjen, boende i Auckland, väl kom hem som de inuti resväskorna, i vad som beskrivs som förvaringsbehållare, hittade mänskliga kvarlevor.

Kvarlevorna ännu inte identifierade

Grannar till familjen vittnar om en "obehaglig lukt" från huset strax innan polisen anlände till platsen.

– Jag tycker synd om familjen för de har inte med det här att göra. Och vem som än har gjort det, kom igen, erkänn. Det är orättvist, mannen. Det är fruktansvärt, säger en granne till Stuff.

En annan boende i närheten berättar att väskan, eller flera väskor, sågs bäras ut från en släpvagn till ett forensiskt tält. Både polis och rättsmedicinsk personal uppges förskräckt ha ryggat tillbaka när de öppnade väskorna.

Efter upptäcken har det inletts en förundersökning om mord och kvarlevorna har ännu inte kunnat identifierats. Familjen misstänks inte för brott, skriver The Guardian.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!