Tonårsflickan lämnades att dö efter den våldsamma attacken.
(Genrebilder). Tonårsflickan lämnades att dö efter den våldsamma attacken. - Foto: Janerik Henriksson/TT/Dave Thompson/AP

Tonårsflicka knivhöggs och lämnades blödande på gatan – räddades av hundägare

Flickan hittades i medvetslös tillstånd av en hundägare flera timmar efter att hon knivhuggits i bysamhället Benhall i England.


En tonårsflicka knivhöggs flera gånger och lämnades blödandes på gatan tills en hundägare hittade henne. Hon attackerades vid tvåtiden på söndagsmorgonen men ambulanspersonal tillkallades inte förrän klockan sju på morgonen när hon upptäcktes, rapporterar Metro.

Tonårsflickan lämnades att dö efter den våldsamma attacken i Benhall, Saxmundham, Suffolk. En 17-årig pojke har gripits misstänkt för misshandel och för grov kroppsskada av uppsåt. 

Flickan behandlas nu för sticksår och en ryggskada på sjukhuset i Ipswich, men hennes tillstånd uppges vara stabilt.

Flickan och den misstänkte är kända för varandra

Richard Smith, som representerar Blything-avdelningen vid Suffolk County Council uttryckte sin chock till nyhetssajten efter att ha hört talats om dådet.

– Den här händelsen är helt klart chockerande. Jag hoppas att den unga damen som har blivit knivskuren kan bli helt återställd. Det här är en hemsk incident. Jag blev ledsen över att läsa om det och jag hoppas att flickan snabbt kan bli frisk.

Enligt uppgifter från polisen är offret och den misstänkte kända för varandra. Polisen efterlyser nu vittnen eller någon med information att kontakta polisen.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Höj värdet på din bostad – med enkla ändringen: "Står ut"

Årets nya Ikea-möbler för gamers, som du måste blåsa upp själv

Ikea lanserar en möbelkollektion för dataspelare, som ska vara lättare att plocka fram och städa undan – för en gamingcommunity som vuxit upp.

Riksrätt i senaten för Bidens minister

Har USA:s minister med ansvar för inrikes säkerhet "medvetet och systematiskt" underlåtit att hålla gränsen mot Mexiko säker? Republikanerna i representanthuset anser det och skickar därför ett riksrättsåtal till senaten. Men där väntas processen mot Alejandro Mayorkas avslutas illa kvickt.

L: Inför maxtak i skolan

Liberalerna vill införa ett maxtak för klasstorlekar i skolan. Det ska inte vara ett lotteri i skolan som man möts av alltför ofta i dag, säger partiledaren Johan Pehrson.

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

Udio är ett nytt AI-verktyg som kan skapa realistiska låtar. Här är allt du behöver veta om Udio och hur du använder det för att skapa din egen AI-musik.

Här går 100 företag i konkurs – varje vecka

I Stockholm har över 1 100 företag gått i konkurs under de första tolv veckorna 2024. Det är lika mycket som hela resten av landet sammanlagt, visar färska siffror från Tillväxtanalys. – Lågkonjunkturen slår undan fötterna för allt fler företag, säger Stockholms Handelskammares ekonom.