Preparerade muffins med cannabis serverades på ett bröllop.
Preparerade muffins med cannabis serverades på ett bröllop. - Foto: Jessica Gow/Isabell Höjman/TT

Mormor åt muffins som spetsats med droger – vaknade på sjukhus

Ett bröllop i England slutade riktigt illa när en misstänkt gärningsperson hade serverat muffins med cannabis i. Två personer som omedvetet fått i sig de tillgjorda bakverken fick uppsöka akut läkarvård.


Muffins med cannabis som serverades på ett bröllop mynnade ut i kaotisk stämning istället för det som egentligen skulle ha varit en fin bröllopsdag.

Gäster vid bröllopet, som ägde rum i Torquay-området i Storbritannien, ska ha blivit kraftigt påverkade när de åt av de cannabisspetsade bakverken som placerades på gästernas bord mellan ceremonin och mottagningen, rapporterar Metro.

Förberedde sig för hjärt- och lungräddning

Nyhetssajten skriver att två gäster ska ha upplevt allvarliga reaktioner, vilket resulterade i att båda behövde uppsöka läkarvård på det närliggande sjukhuset Torbay i den engelska staden Torguay.

En av personerna var en 63-årig kvinna som "slogs ut" under en period av tolv timmar efter att ha intet ont anande ätit från sötsakerna.

Kvinnan har sedan dess enligt nyhetssajten berättat att hennes reaktion efter bakelserna var så allvarlig att hennes svägerska förberedde sig för att utföra hjärt- och lungräddning på henne innan ambulanspersonal anlände till platsen.

"Gärningsmannen såg allt"

Till Metro ska en gäst ha sagt: "Det är fruktansvärt att tänka på att gärningsmannen satt och såg allt detta utvecklas och sedan bara försvann från platsen utan ansvar". 

Båda personerna tros ha blivit helt återställda, däremot har ärendet lagts ner på grund av brist på bevis.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!