Lisa, 36, gjorde en obehaglig upptäckt på McDonald's.
Lisa, 36, gjorde en obehaglig upptäckt på McDonald's. - Foto: Privat, Stella Pictures och Jurek Holzer/TT

Lisa, 36, gjorde chockerande upptäckt på McDonald's: "Äcklad"

Den som någon gång ätit på McDonald's har säkerligen använt sig av pumpen med ketchup. Men när Lisa, 36, skulle hämta ketchup till sin son fick hon en minst sagt obehaglig överraskning.
Se videon på fyndet i spelaren nedan.


Det var under måndagen, den 10 oktober, som Lisa, 36, besökte sin lokala McDonald's-restaurang i Letchworth Garden City i brittiska Hertfordshire. 

Med sig till snabbmatskedjan hade hon sina två söner och det var när en av dem bad om ber ketchup som Lisa gjorde en hårresande upptäckt: larver som rörde sig i restaurangens ketchuppump. 

– Jag har sett sånt förut på Tiktok på andra ställen, så jag blev chockad över att se det på min lokala restaurang, säger hon till Nyheter24 och beskriver hur hon blev "äcklad" av fyndet.

Här kan du läsa om fem andra vidriga saker som hittats i maten på McDonald's.

Larverna kan ha legat i McDonald's-pumpen länge

Lisa gick direkt till personalen på McDonald's-restaurangen för att informera dem om vad hon hittat.

– De sa att pumpen inte hade fungerat på ett tag och tog ut larverna efter det. Men varför lämnar man den framme om den inte funkar?, säger Lisa som också betonar att det inte rörde sig om fluggägg, utan faktiska larver, vilket indikerar att de måste legat där i en tid.

En talesperson för McDonald's uppger för HertsLive att livsmedelssäkerhet och hygien alltid är av högsta prioritet.

"Vi är extremt besvikna över att se att vi har brustit på området vid detta tillfälle", säger talespersonen till tidningen.

Lisa heter egentligen någonting annat.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!