Yasmin varnar andra för ingreppet.
Yasmin varnar andra för ingreppet. - Foto: yasmineatris/instagram/Lise Åserud/TT

Yasmine gjorde fillers och vill varna andra: "Led i två år"

Fitness-coachen Yasmine Atris är en av många kvinnor som provat på fillers för att finjustera sitt utseende. Kort efter att ha injicerat fillers i käklinjen ångrade hon sig – resultatet sänkte hennes självförtroende totalt.


Tiktokaren Yasmine Atris berättar att kvinnan som utförde ingreppet för ungefär två år sedan påstod att fillers skulle få hennes ansikte att se mer feminint och smalare ut. I ett klipp på Tiktok varnar nu Yasmine sina följare för ingreppet.

"Det löses inte upp i ansiktet och om du inte gillar resultatet kan du inte ta bort det. Det var precis det som hände mig och jag fick lida för det i två år", säger hon i klippet.

"Såg konstigt ut"

Yasmine menar att resultatet inte passade henne. Enligt henne såg käken oproportionerligt markerad ut i förhållande till resten av ansiktet, vilket gjorde att hon såg mer maskulin ut.

Hon poängterar att det inte är fel på en kvinna som har en mer maskulin käklinje men att det inte passade hennes ansikte för att hon "har högre kindben och det med hakan såg konstig ut". 

"Förstörde mitt självförtroende"

Dagen efter ingreppet lade hon märke till att ena sidan av ansiktet stack ut mer än vad det borde. Kvinnan som utfört ingreppet ska enligt Yasmine sagt att det skulle försvinna med tiden.

"Mitt ansikte såg asymmetriskt och hemskt ut i två år. Det förstörde mitt självförtroende", säger Yasmine.

Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
/