McDonald's-restaurangen har fått nog.
McDonald's-restaurangen har fått nog. - Foto: Erik Simander/TT och Helena Landstedt/TT

McDonald's-restaurangens oväntade drag – för att slippa stökiga tonåringar

Efter en tid av bråk, stök och oljud har en McDonald's-restaurang nu tröttnat. Därför tar man nu till ett minst sagt udda drag för att få bukt med tonårsgängen som skapar oreda i snabbmatskedjans lokaler.


På senare tid har en McDonald's-restaurang i Wrexham i norra Wales plågats av stökigheter. Framförallt är det ungdomsgäng som ställt till med bråk och tumult under kvällstid – något som snabbmatskedjan nu fått nog av.

Man har därför beslutat sig för att stänga av restaurangens wifi under kvällarna, i hopp om att färre tonåringar ska använda lokalerna som en samlingsplats, rapporterar The Mirror.

Men det slutar inte där. 

Hemligheten bakom McDonald's Coca-Cola: Därför är den godare än annan läsk

Polisen: "Borde minimera problemen"

För att bli av med den stökiga stämningen har McDonald's-restaurangen nämligen också fattat beslut om att endast spela klassisk musik, i form av Beethoven eller Bach, från klockan 17, eftersom det har en "lugnande effekt".

– Såvida vi inte har några lokala och bråkiga Beethoven-entusiaster så borde det här minimera några av problemen, säger polisinspektören Luke Hughes om tilltaget, enligt The Mirror.

McDonald's glädjebesked: Kundernas stora favorit kommer tillbaka

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Inte bara trevligt med påsk? "Då kan det vara värt sura miner"

Här är tio korta utbildningar – med månadslön på minst 44 000 kronor

Sugen på nytt jobb, men mindre sugen på en lång utbildning? Här är tio korta utbildningar som leder till jobb med snittlön på minst 44 600 kronor i månaden.

Pojke död – gick genom isen i Borlänge

En pojke i femårsåldern har avlidit efter att han i söndags gick genom isen på Tjärnasjön.

Huawei dubblerade sin vinst

Den kinesiska telekomjätten Huawei Technologies rapporterar att bolagets vinst mer än dubblerades förra året. Nettovinsten blev 2023 87 miljarder yuan, vilket motsvarar 12 miljarder dollar. Intäkterna ökade med tio procent.

Olycksfartygets kraft som en raketuppskjutning

1 timme sedan
Containerfartyget som orsakade brokollapsen i Baltimore närmade sig långsamt bron, visar filmklipp som har spritts på nätet. Men själva kraften vid kollisionen uppskattas ha motsvarat en raketuppskjutning.

Två tåg i krock: "Arbetsplatsolycka"

1 timme sedan
Två tåg har krockat i Upplands Bro, enligt TV4. En lokförare ska vara skadad.