Den 13 februari kan du fira kärleken til dina vänner.
Den 13 februari kan du fira kärleken til dina vänner. - Foto: Pexels

Slopa alla hjärtans dag – fira Galentine's Day istället

Galentine's Day är en dag för alla singlar som ändå vill fira kärleken, men inte har en partner att skämma bort på alla hjärtans dag. Då kan man passa på att fira kärleken till sina vänner istället och skapa en speciell dag för kompisgänget.


Den 14 februari infaller alla hjärtans dag varje år. En dag då man ska uppmärksamma sin käraste lite extra. Många brukar äta något extra gott, ge varandra gåvor och vara extra kärleksfulla just denna dagen. 

Men för dig som inte har en partner att fira denna kärleksdag med har du nu en ny chans att fira kärleken, nämligen på Galentine's Day. Alltså som alla hjärtans dag — men för vännerna.

Den 13 februari infaller Galentine's Day, då ska du vara extra kärleksfull med dina vänner. För att fira dagen kan man göra något mysigt ihop med vännerna, äta något extra gott och skapa oförglömliga minnen tillsammans. Dagen kan vara minst lika kärleksfull som själva alla hjärtans dag och går att fira med hur många eller få vänner man vill. 

Så firar du Galentine's Day

På Tiktok är det många som tar dagen på största allvar och drar ihop tjejgänget och gör mysiga saker ihop.

På hashtaggen kan man se allt från vänner som bakar hjärtpizzor ihop, målar ljus och pysslar till flådiga middagar med heliumballonger formade som hjärtan och goodiebags för hela kompisgänget.

Tips på hur du och dina vänner kan fira Galentine's Day kan du ta från från följande Tiktok-videos:

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!