Kunder testar ett nytt glass-hack på McDonald's.
Kunder testar ett nytt glass-hack på McDonald's. - Foto: Pexels/Stella Pictures

McDonald's "hemliga" glass – så funkar det nya hacket

McDonald's vaniljglass finns i flera av deras mest populära desserter. Nu har ett nytt hack spridit sig på sociala medier där kunder uppgraderar glassen genom att be om ett specifikt tillbehör vid beställningen.


Äter du ofta på McDonald's eller testar de många olika hacks som kunder delar med sig av på sociala medier? Flera, tidigare okända, hacks har lett till att många personer rusat till närmsta McDonald's för att bland annat testa om de kan få en billigare meny.

Nyheter24 har tidigare skrivit om hur du kan få fler nuggets i din meny helt utan extra kostnad. Då ska man välja bort den klassiska 6-pack menyn med mellanstor pommes och lägga något annat i varukorgen istället.

Här kan du läsa om okända McDonald's hacket – gör din Big Mac-meny upp till 15 kronor billigare.

McDonald's glass – komplett efterätt

Ett tydligt vårtecken är när vi börjar köpa glass, och visst känns är en meny utan glass som efterrätt lite inkomplett? 

Med flera McDonald's hacks för den salta sidan så finns det även hacks för den söta sidan av restaurangens meny. På sociala medier har nu flera personer som vurmar för den söta sidan därför testat ett nytt glass-hack.

Dessertartiklarna varierar beroende på i vilket land du befinner dig i men den klassiska struten med vaniljglass tycks vara själva essensen i McDonald's glassutbud. 

Här kan du läsa om McDonald's hacket som får folk att rusa till McDonald's.

McDonald's hacket – ät glass från brickan

I videos som sprids på sociala medier visar flera personer hur de uppgraderar sin glasstrut.

I klippen ser man hur McDonald's kunder beställer strutar för att sedan vända dem upp och ned på en bricka. Strutarna krossas sedan med en sked och det blir en minst sagt smulig historia.

Ytterligare personer som testat på hacket ber personalen om en förpackning som vanligtvis används till att förvara chicken nuggets eller hamburgare, vilket fungerar som en glasskål.

Personerna ber sedan om att få den sås eller strössel som annars används som topping till McFlurry glassen, till sin glasstrut på brickan eller pappersförpackningen.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Statsministern kallas till KU om Tidölöner

Ryska kryptoaffärer utreds i väst

USA och Storbritannien utreder misstänkta kryptotransaktioner där värden på motsvarande 210 miljarder kronor gått via en rysk plattform, rapporterar Bloomberg med hänvisning till källor.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Ronneby

"Flera personbilar i olycka, Ronneby.", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen i Ängelholm rapporterar om trafikolycka

"Husbil och personbil i olycka, E6.", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen i Höör rapporterar om trafikolycka

"Två personbilar i olycka, Sätofta.", skriver polisen på sin hemsida.

Höjd BNP-siffra från USA

USA:s bruttonationalprodukt (BNP) ökade med 3,4 procent i fjärde kvartalet i fjol, enligt reviderade siffror från USA:s handelsdepartement.