En ny trend har blossat upp på sociala medier som involverar pommes frites och andra favoriter från McDonald's
En ny trend har blossat upp på sociala medier som involverar pommes frites och andra favoriter från McDonald's - Foto: Mark Lennihan & Gene J. Puskar

Nya trenden får folk att rusa till McDonald's: "Det vattnas"

I Storbritannien har flera klipp börjat spridas där man testar den nya trenden "Loaded fries". Det går ut på att köpa en McDonald's-meny och komplettera med annat gott och sås – sedan är det bara att köra.


En ny trend har blossat upp och tar nu sociala medier med storm. Flera konton på den populära sociala medie-plattformen Tiktok har testat den nya McDonald’s-trenden som kallas ”Loaded fries”.

Nytt godissnack skapar rädsla: "Kommer jag att klara mig?"

McDonald's-trenden "Loaded fries"

Enligt New Tork Post har trenden börjat i Storbritannien där Tiktokare spelar in när de häller ut pommes frites, blandar i valfritt tillbehör som till exempel en BigMac, Chicken McNuggets eller Cheeseburgare för att sedan blanda ut det med valfri sås från McDonald’s. 

Tiktokaren Lauren Griffiths har över 150 000 följare och har delat med sig av när hon testar den hopkokade mattrenden för första gången. 

Jag har sett den här trenden överallt på min sida om McDonald’s Loaded fries, jag kan inte inte göra den”, säger hon i videon.

En annan som också delat med sig av att ha testat att koka ihop olika McDonald’s maträtter är Jessica Dorian som har 1,5 miljoner följare på sitt Tiktok-konto. 

I videon, som setts av närmare två miljoner människor, delar hon med sig av sitt favoritrecept.

Så lyxar du till drycken enligt ny trend: ”Så tillfredsställande…”

Följarna som tokiga i McDonald's-trenden

De populära Tiktok-kontonas kommentarsflöde fylls nu med tusentals kommentarer. Följarna går man ur huse för att testa den nya trenden. 

De allra flesta tycks omfamna den och tycker att det uppriktigt sagt ser gott ut. Andra delar med sig av vad de gärna vill ha på sin egen "Loaded fries".

"Det vattnas i min mun", skriver en följare bland alla kommentarer.


Foto: Skärmavbild Tiktok/@laurenkategriffiths
Foto: Skärmavbild Tiktok/@dorianjessica
Foto: Skärmavbild Tiktok/@laurenkategriffiths

Nya Tiktok-trenden lämnar miljontals i chock: "Var inte beredd"

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!