Avspärrade områden efter vad som uppges vara ett israeliskt flyganfall mot Damaskus i mitten av februari.
Avspärrade områden efter vad som uppges vara ett israeliskt flyganfall mot Damaskus i mitten av februari. - Foto: Omar Sanadiki/AP/TT

Syrien: Israel-attack mot Damaskus

Israel har attackerat mål i Damaskus, uppger syriska försvarsdepartementet i ett uttalande. Ingen person ska enligt uttalandet ha kommit till skada.


Strax innan midnatt hördes explosioner i närheten av huvudstaden, men luftvärnet ska ha slagit ut flera inkommande projektiler.

Sedan inbördeskriget bröt ut i Syrien har Israel regelbundet attackerat mål i Syrien, oftast utan att kommentera dem. I det senaste flyganfallet, i början av maj, dödades sju personer.

TT
Senaste nytt

Då är bästa tiden att sälja dina prylar på Blocket: "Riktigt hög aktivitet"

Han är Stina Nilssons nya pojkvän: ”Inget behov av att prata om oss”

Stina Nilsson är numera en av Sveriges bästa skidskyttar. Men vad vet du egentligen om den hemlighetsfulla längdåkaren som bytte sport? Här är allt du vill veta om pojkvännen, förmögenheten och det lyxiga huset.

Dottern: Johanna Möller bad mig döda • "Med ett basebollträ"

Johanna Möller dömdes och friades senare för anstiftan till mord på sin dåvarande make Aki Paasila. Nu berättar Arbogakvinnans dotter Amanda Blomsterlund om hur mamman bad henne ta livet av Paasila.

Turkiet fördömer demonstration i Stockholm: "Terrorpropaganda"

Turkiet fördömer en demonstration som ägde rum utanför Turkiets ambassad i Stockholm i fredags, vilket Aftonbladet var först med att rapportera.

Hagamannens brott, straff och liv i dag – det här vet vi om Niklas Lindgren

Hagamannen satte skräck i Umeå under flera års tid och har beskrivits som en av Sveriges värsta serievåldtäktsmän. Nyheter24 besvarar och sammanfattar några av de vanligaste frågorna om den ökände brottslingen.

HURRA – Nyheter24 fyller 15 år: "Vi ska bli störst"

I dag, lördag 30 september 2023, var det exakt 15 år sedan Nyheter24 gick live.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.