På nöjesfältet Knott's Berry Farm i Kalifornien inträffade något ovanligt förra veckan
På nöjesfältet Knott's Berry Farm i Kalifornien inträffade något ovanligt förra veckan - Foto: Jae C. Hong & Stella Pictures

Berg-och-dalbana tvingades evakueras på tivoli – besökare blev FÖR rädd

En person blev så pass rädd efter att ha åkt halvvägs i en berg-och-dalbana att personalen tvingades stanna åkturen och evakuera alla passagerare.


En nöjespark tvingades att stanna sin berg-och-dalbana som befann sig mitt i färden. De åksugna gästerna hade kommit ungefär halvvägs innan personalen fick rycka ut.

Så kan barnfamiljer spara 1 120 kronor på sitt tivolibesök: "Dyrast inte alltid bäst"

Berg-och-dalbana fick evakueras

Anledningen? Jo, en person blev så rädd och ville hoppa av, vilket tvingade personalen att stanna åkturen och evakuera alla passagerare, som förmodligen sett fram emot en kul stund, något Insider rapporterar om. 

Den ovanliga händelsen inträffade i åkattraktionen ”Silver Bullet” som finns på nöjesfältet Knott’s Berry Farm som ligger i Kalifornien, USA. Händelsen inträffade i fredags, förra veckan.

En av anledningarna till att en person inte klarade av att åka hela turen kan ha att göra med att berg-och-dalbanan snurrar upp och ner hela sex gånger i nästan en kilometer, innan åkturen tar slut.

Hade du vågat sätta dig i berg-och-dalbanan ”Silver Bullet”? 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!